De hond die licht gaf
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

K E R S T V A K A N T I E
De hond die licht gaf
Een vrolijke griezelkomedie vol livemuziek voor iedereen vanaf 6 jaar
di 3 t/m za 7 jan in CC Amstel met héél véél leuke extra’s

Amsterdam 30 nov 2022 – Van 3 tot en met 7 januari 2023 strijken muziektheatergezelschap MaxTak en Kim van Zeben Theaterproducties neer in theater CC Amstel. Vijf dagen lang is er elke middag van alles te doen voor iedereen die komt kijken naar de voorstelling De hond die licht gaf. Om 14 uur gaat het theater open, om 15 uur begint de voorstelling en daarvoor en daarna kun je je met de hele familie onderdompelen in speurtochten, een Virtual Reality film, theater-en zangworkshops, knutselactiviteiten, muziek, lekkere hapjes en drankjes en nog veel meer!

Over de voorstelling De hond die licht gaf (6+)
In de voorstelling maken we kennis met het meisje Victoria en haar hond Tosti. Victoria woont sinds kort bij haar vervelende tante Angina, die niet van kinderen houdt en al helemaal niet van honden. Gelukkig heeft Victoria haar eigen zolderkamer waar ze bijzondere spullen bewaart van haar vader. Haar tante noemt dat troep, maar Victoria doet er spannende proefjes mee. Net zoals dat gebeurt in het geheimzinnige boek ‘Frankenstein’, dat ook van haar vader was. Met open mond leest ze dat die Frankenstein een echt, levend mens maakte. Victoria weet bijna zeker dat zoiets – gelukkig – niet kan in het echt. Heeft Victoria gelijk? Hoe loopt dit af? Kom zelf maar kijken!

De hond die licht gaf is een liefdevolle familievoorstelling, vol livemuziek en zang, virtuoos poppenspel en knallende uitvindingen. Een ode aan alles wat voorbijgaat en toch een beetje blijft.

Feest in CC Amstel
Je theaterkaartje geeft je toegang tot alle activiteiten die van di 3 tot en met za 7 januari in CC Amstel te doen zijn. Het theater opent elke dag om 14 uur zijn deuren en dan kun je er terecht voor o.a. de Virtual Reality film Expeditie Hiernamaals. Met behulp van een VR-bril duik je in de wondere wereld van uitvindster Victoria, de hoofdpersoon van de voorstelling, en beleef je met haar allerlei bijzondere experimenten om daarna vrolijk en vol nieuwe ervaringen weer terug te keren in de echte wereld.

Vind de verlichte altaartjes in het gebouw van CC Amstel en beantwoord de vragen van de speurtocht. Wie weet win je met jouw antwoorden een prijs! Na afloop van de theatervoorstelling kun je meedoen aan een theater- of zangworkshop en wie wil mag daarna ook zelf even echt optreden in de foyer van het theater. Of knutsel mee aan de knutseltafel zodat het hele theater op in Mexicaanse sferen komt.

Kerstvakantie in CC Amstel!

De hond die licht gaf (6+)
door: MaxTak en Kim van Zeben Theaterproducties
Di 3 t/m za 7 januari 2023 vanaf 14 uur (aanvang voorstelling: 15.00 uur)
Meer info, zie maxtak.nl of ccamstel.nl

Zie ook: http://www.musicalworld.nl/artikel/de_hond_die_licht_gaf_starstarstarstar