Carrie - Unidos Velsen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Unidos speelt horrormusical Carrie
Het wordt een nacht die niemand ooit nog vergeet

Na de gortdroge productie Urinetown brengt Musicalvereniging Unidos dit keer het publiek op het puntje van haar stoel. Op 19 en 20 mei 2023 haalt de groep de bloedstollende musical Carrie naar de Stadsschouwburg Velsen. Regisseur Martijn Egelmeer: ‘Met Carrie willen we tegen alle regels van musical in gaan.’ Kaarten voor Carrie zijn nu te reserveren via de Stadsschouwburg Velsen.

Horrormusical Carrie, gebaseerd op de klassieker van schrijver Stephen King, volgt een studente die op school gepest wordt. Thuis vindt ze geen steun. Carrie’s zwaar religieuze moeder eist van haar dochter dat ze net zo toegewijd is aan het geloof als zijzelf. Als twee leerlingen met hulp van een leerkracht een vriendschap met Carrie sluiten, lijkt haar leven ten goede te veranderen. Maar sommige klasgenoten hebben iets andere plannen met Scary Carrie. Met verstrekkende gevolgen.

Met Thoroughly Modern Millie won Unidos in 2021 een Amateur Musical Award voor ‘Beste Musical’. En de cast wil ook dit jaar een nacht die niemand vergeet neerzetten. Voorzitter Wies Jongejan: ‘We kiezen met Unidos om de zoveel jaar voor een productie die je niet zo vaak ziet in het amateurcircuit. Carrie is zo’n productie. Daarnaast heeft onze regisseur Martijn Egelmeer dit jaar hard gewerkt met de groep om alle musicaltrucjes weg te strippen. Onze Carrie is rauw, waarmee we het publiek écht hopen te raken.’

Kaarten voor Carrie zijn nu voor € 24 te reserveren via Stadsschouwbrug Velsen.