Kierewiet - Volle Zaal Producties (Utrecht)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Spelers gezocht voor de muziektheatervoorstelling Kierewiet!

Voor de nieuwe magisch-realistische muziektheatervoorstelling Kierewiet (10+) zijn wij op zoek naar 5 enthousiaste acteurs (m/v/x) tussen de 14-45 jaar.

Waar gaat Kierewiet over?

Kiet Kolderiek is hoogbegaafd en wordt daarmee gepest door zijn klasgenoten. Na de zoveelste pesterij op school ziet de juf van Kiet maar één oplossing; Kiet moet naar een bijzondere school, voor bijzondere kinderen. Een school met een bijzonder hoog prijskaartje, wat de vader van Kiet onmogelijk kan betalen.

Dan strijkt Circus Zenzy neer in de stad. Een freakshow waarbij directeur Zenzy de outsiders van de maatschappij verzamelt en ter leedvermaak aan de bevolking presenteert. De vader van Kiet wordt door Zenzy overgehaald om, tegen een hoge vergoeding, als Drag Queen op te treden in het circus. Maar de show krijgt veel weerstand en de bevolking komt in opstand. De ‘freaks’ zijn niet meer veilig.

Volle Zaal Producties maakt met Kierewiet een muziektheatervoorstelling over volledig jezelf kunnen zijn, respect voor en acceptatie van elkaar en de impact van het veroordelen. Waarom is anders zijn niet normaal en waar gaat het met de verdraagzaamheid in onze maatschappij naar toe?

Wie zoeken we precies?

- 4 mega enthousiaste acteurs tussen de 18-45 jaar met een professionele musical-theateropleiding en/of ervaring in spel, zang en dans.
- 1 ervaren en mega enthousiaste acteur tussen de 14-17 jaar.
- We zoeken een teamspeler die er niet vies van is om af en toe binnen onze organisatie de anderen te ondersteunen en een steentje bij te dragen. Een flexibele en daadkrachtige aanwinst voor ons team.

Wat bieden we?

- Je krijgt een grote bijdrage in onze productie met verschillende personages.
- Je komt in een kleine professionele organisatie met een gepassioneerd team terecht!
- We bieden een vastgestelde repetitiegage en een gage per voorstellingsdag.
- De vacature is ook als stage in te vullen.

Praktisch

- De repetities staan gepland vanaf november 2023, minimaal 1 dag in de week (bij voorkeur woe- vrijdag of in het weekend).
- De voorstellingen staan gepland in een afgebakende periode van 1 à 2 weken, voorjaar 2024.
- Auditieronde 1: zaterdag 17 juni 2023, individuele korte ronde gepland tussen 09:30-16:30 u.
- Auditieronde 2: zondag 02 juli 2023, gezamenlijke rondes van 10:00-16:00 u. De 2de ronde is op uitnodiging na auditieronde 1.
- Audities, repetities en voorstellingen vinden plaats in Utrecht.

Aanmelden?

We ontvangen je aanmelding graag per e-mail, voorzien van je CV, een motivatiebrief en beeldmateriaal. Stuur je e-mail naar artistiek leider Jean-Paul Duijst-Bergervoet, .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Hier kun je ook terecht voor eventuele vragen of opmerkingen.

Op basis van de inzendingen wordt een eerste selectie gemaakt en ontvang je een uitnodiging.

Aanmelden kan t/m 10 juni 2023.

We kijken uit naar je aanmelding!