Noodkreet I.P.A. Gouda & All Shook Up (23 - 25 juni)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

DRINGEND HULP GEVRAAGD
Gelukkig weten veel mensen de weg naar de theaters weer te vinden, maar we merken dat dat niet meer zo vanzelfsprekend gaat als enkele jaren geleden. Daar waar we gewend zijn om gegarandeerd voor volle zalen te spelen, merken we dat na COVID-19 en de economische veranderingen, de wereld er helaas anders uit ziet.

VERBINDING DOOR THEATER
Wij willen maar één ding. Mensen met elkaar in verbinding brengen door middel van theater. Om de leden een mooi, leerzaam, gezellig repetitieproces te bezorgen met leuke activiteiten. Waar leden zich kunnen ontwikkelen op gebied van zelfvertrouwen, zang, dans en spel. Waar geen onderscheid wordt gemaakt tussen leeftijd, afkomst, gender enz. Om studenten een stageplek te bezorgen waar ze zich kunnen ontwikkelen. We willen een plek bieden waar vriendschappen voor het leven ontstaan. We willen het publiek een onbezorgde middag en/of avond bezorgen met een lach en een traan. Wij willen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Een plek waar iedereen durft te experimenteren door middel van spel en stem, en waar iedereen zichzelf kan zijn.

OPGEVEN IS GEEN OPTIE
Jarenlang lukte het om onze missie uit te dragen. We hadden voldoende kapitaal achter de hand om de jaren die we stil werden gelegd, te overleven. We hebben er alles aan gedaan om alle leden bij elkaar te houden en van ons te laten horen bij het publiek. Na Shrek en Spring Awakening konden we door met Into The Woods en All Shook Up. Wat waren we trots op het feit dat we met All Shook Up weer in de Goudse Schouwburg konden spelen. We hebben daar namelijk in het verleden jarenlang voor uitverkochte zalen gespeeld.

ONVERWACHTE TEGENSLAG
En toen gebeurde er iets wat we niet hadden voorzien. De kaartverkoop van All Shook Up valt enorm tegen. We zijn verbijsterd. Natuurlijk maken we altijd begrotingen op basis van verschillende scenario’s. We nemen geen onnodige risico’s. Maar we hebben deze extreem lage kaartverkoop niet zien aankomen.

Om alle kosten te dekken zijn we afhankelijk van de kaartverkoop en particuliere of bedrijfsdonaties. Als we niet het minimum aantal kaarten verkopen, dan draaien we een groot verlies. Met wellicht verstrekkende gevolgen.

HUMOR IN EEN SWINGEND JASJE
All Shook Up is een hele leuke musical met écht heel getalenteerde mensen die begeleid worden door live muzikanten. Al deze getalenteerde mensen zijn negen maanden lang gecoacht door een professioneel Artistiek Team met regisseurs, vocal coach en een choreograaf. De live muzikanten staan onder leiding van een begenadigd muzikale leiding. De productie wordt verzorgd door een enthousiast en gepassioneerd bestuur. Er staan zoveel mensen achter en voor de schermen te trappelen om er mooie voorstellingen van te maken. De castleden verdienen het om op dat podium te staan. Het Artistiek Team verdiend het om komend seizoen weer te kunnen werken. Het Bestuur van Stichting IPA Producties verdiend het om te bestaan.


HOE KAN JE ONS STEUNEN?

KOM KIJKEN NAAR DE VOORSTELLINGEN
Kom kijken en luisteren naar deze heerlijke voorstelling en koop kaartjes. Kom dan niet alleen. Neem iedereen die je kent mee. Je helpt ons hier enorm mee. In ruil bieden we jullie een leuke middag en/of avond. De Goudse Schouwburg
STEUN ONZE STICHTING D.M.V. EEN DONATIE
Misschien hou je niet van theater en/of musicals. Of je komt sowieso kijken, maar gunt ons onze financiële gezondheid. Zou je ons dan willen steunen met een door jezelf te bepalen bedrag? Alle kleine beetjes helpen. Doneer nu – Stichting IPA Producties
DOE MEE MET ONZE GROTE IPA LOTERIJ
Wist je dat we ook een loterij hebben met leuke prijzen? De HOOFDPRIJS is een prijs die iedereen wel wil winnen! De grote IPA loterij! – Stichting IPA Producties . Voor 2 euro heb je al een lot. 30 juni om 20:00 uur is de uitslag.
SPONSORPROGRAMMA
Voor bedrijven (en particulieren) hebben we een sponsorprogramma. Mocht dit je aanspreken, ga dan naar deze pagina: Sponsoring – Stichting IPA Producties
SPONSORKLIKS
Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Stichting IPA Producties, zonder dat het jou een cent extra kost! Sponsorkliks – Stichting IPA Producties
Hopelijk spreekt één (of meer) van bovenstaande mogelijkheden jou aan om ons te helpen.
We hebben een minimum van 400 verkochte kaartjes nodig en/of minimaal 5000 euro in totaal. Meer kaartjes of een hoger bedrag zou echt helemaal geweldig zijn!
Uit het diepst van ons hart: alvast hartelijk bedankt!
Met muzikale groet,
Stichting IPA Producties
p.s.
Heb je een ander idee voor ons?
Neem dan contact op met info@ipaproducties
http://www.ipaproducties.nl
DELEN IS LIEF