Diederick’s Duel
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Diederick Ensink brengt muzikale strijd naar het theater
Een multi-instrumentale, muzikale one-man-show

Muzikale alleskunner Diederick Ensink, die tot voor kort regelmatig te zien was in de muzikale items bij Koffietijd, keert terug naar de theaters met een gloednieuwe soloshow: Diederick’s Duel. Deze unieke voorstelling belooft een meeslepende ervaring vol muziek, mooie liedjes en muzikale weetjes. Diederick gaat de uitdaging aan, niet tegen, maar mét al zijn muziekinstrumenten. Deze nieuwe productie van producent De TheaterJongens is een humoristische, ontroerende en bovenal herkenbare muzikale reis. Diederick’s Duel is vanaf 16 september 2023 te zien in de theaters door heel Nederland.

“Na een driejarig debuut, wie kan dat nou zeggen, wordt het tijd voor mijn eigen tweede show. En dat is reuze-spannend, kan ik je vertellen. Mijn eerste show schrijven leek simpel, ik zie een debuut als een kleine voorstelronde. Maar hoe begin je je tweede show? Daar komt meteen de onzekerheid om de hoek kijken. Het leuke is: daar gaat Diederick’s Duel ook over. Hoe ga je na een succesvolle eerste show op tournee met je tweede? Ik kies voor een avond bomvol muziek. Aan instrumenten heb ik ondertussen een ruime keuze, maar natuurlijk heb ik zo mijn favorieten. Het leek mij leuk om ze eens met elkaar te laten strijden, die instrumenten. Stiekem staat het duel voor zoveel meer.” aldus Diederick Ensink.

Over Diederick’s Duel
Diederick’s Duel is een voorstelling waarin Diederick Ensink zijn publiek meeneemt op een uniek muzikaal avontuur. De strijd tussen verschillende muziekstijlen en -instrumenten staat centraal. Maar er is meer: Diederick duikt ook in de strijd in zijn eigen hoofd. Als multi-instrumentalist en zanger brengt hij diverse muziekstijlen samen en laat hij instrumenten met elkaar strijden op het podium. Maar achter deze muzikale strijd schuilt een diepere betekenis. Wat gebeurt er als de strijd in je hoofd de overhand neemt? Diederick gaat deze vraag aan op zijn eigen authentieke, muzikale manier. Het resultaat is een aaneenschakeling van grappige, ontroerende en herkenbare momenten, waarin het publiek wordt meegevoerd op een emotionele rollercoaster.

Diederick’s Duel is vanaf 16 september 2023 te zien in de theaters door het hele land. Voor meer informatie en speeldata kunt u terecht op de website http://www.detheaterjongens.nl.

‹‹ TOP Vrouwen      Disney On Ice 2023 ››