Sinterklaas en Het Snoepjesmysterie
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

PERSBERICHT SINTERKLAAS EN HET SNOEPJESMYSTERIE 2023

SINTERKLAAS BELEEFT NIEUW THEATERAVONTUUR
Na het succes van afgelopen jaar keren Sinterklaas, zijn Pieten en andere spannende figuren terug op het toneel met de gloednieuwe, landelijke theatervoorstelling Sinterklaas en Het Snoepjesmysterie. Anders dan anders, speelt deze show zich wederom af op het toneel van de bioscoop! Door een combinatie van live zang, decor, gebruik van het bioscoopscherm en veel interactie, belooft het een onvergetelijk sinterklaasspektakel te worden voor het hele gezin.

Sinterklaas zelf maakt zich op voor het nieuwe avontuur. In een eerste reactie laat hij weten er ongelofelijk veel zin in te hebben. ‘’Ik vind het nu al leuk’’ aldus de Goedheiligman.

Vanaf 18 november tourt deze familievoorstelling langs diverse Nederlandse bioscopen, waaronder Foroxity Sittard, Pathé Schiedam, Pathé Nijmegen, Pathé Ede, Pathé Tilburg Stappegoor en Pathé Helmond.

SYNOPSIS
Het lijkt een jaar zonder problemen te worden voor Sinterklaas en zijn Pieten. Alle cadeautjes zijn ingepakt, de mijter en het boek zijn niet gestolen en miljoenen snoepjes liggen klaar om uitgedeeld te worden. Tenminste…

Wanneer Sinterklaas het versgebakken snoep wil voorproeven, lijkt tóch niet alles op rolletjes te lopen en is er reden tot grote paniek. De Snoepjespiet zelf is zich van geen kwaad bewust en richt zijn pijlen enkel op een carrière als grote superster. Wanneer het Sinterklaasfeest op losse schroeven komt te staan en de Pieten worden gedwongen tot samenwerken met bijzondere visite, komen er hulp en bekentenissen uit onverwachte hoek. Komt alles op tijd weer goed en kan het Sinterklaasfeest wel doorgaan?

Ontdek het tijdens Sinterklaas en Het Snoepjesmysterie; een interactieve en spannende sinterklaasvoorstelling voor de hele familie, live op het podium van de bioscoop! Met Sinterklaas, zijn leukste Pieten, bijzondere visite, decor, veel muziek, humor en een fotomoment na afloop van de show. Uiteraard komt het bioscoopscherm goed van pas tijdens het redden van het feest…

TICKETS
De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan. Wie een kaartje wil bemachtigen, doet dit via de webshop van de bioscoop of via de website http://www.threemagineers.com.

THREEMAGINEERS
De productie is wederom in handen van creatief productiebureau Threemagineers.