Next To Normal - Amsterdam (Plzier Entertainment)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Repetities “Next To Normal” gestart in Hilversum!!

In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum zijn deze week de repetities gestart van de musicalproductie “Next To Normal”. Na het overweldigende succes en lovende recensies van o.a. “Legally Blonde” en “RENT”, is dit de allernieuwste musicalproductie van Plzier Entertainment. Als startsein van de repetitieperiode is met de cast, traditiegetrouw, een speciale taart aangesneden. Na afloop van het taartmoment is de cast gelijk goed van start gegaan met twee nummers en diverse samenwerkingsopdrachten.

Next To Normal:
Next To Normal is een Amerikaanse rock-musical dat het verhaal vertelt van een op het eerste gezicht doodnormale vrouw, echtgenote en moeder. Maar schijn bedriegt… Wonend in een alledaagse wijk, lijken Dan en Diana het allemaal voor elkaar te hebben. Huisje, tuintje en ook kinderen: Gabe en Natalie. Het duurt niet lang voor de eerste barstjes in dit mooie gezin verschijnen. De Goodmans gaan namelijk gebukt onder de mentale toestand van Diana, die vecht met een pijnlijke en ingrijpende gebeurtenis uit het verleden en de impact daarvan op haar gezin. Een krachtig, indrukwekkend en bovenal mooi portret van een familie die probeert om te gaan met een pijnlijke situatie die niet ‘normaal’ is, maar wel begrijpelijk.

Cast & Creatives:
Diana Goodman: Laura Hohage
Dan Goodman: Déwy Kuiper
Natalie Goodman: Mirthe Overhage
Gabe Goodman: Deyan Kuijpers
Dr. Madden/Dr. Fine: Davey Molenbroek
Henry: Nino den Hollander

Regisseur/Muzikaal leider: Guido Dijkstra-Homan
Co-regisseur/Dramaturg: Wieke Veldman
Producent: Nick Homan-Dijkstra

Op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart zal “Next To Normal” te zien zijn in het Polanentheater te Amsterdam. Meer informatie over “Next To Normal” en Plzier Entertainment is te vinden op: http://www.plzier.nl

Houd onze socials goed in de gaten voor leuke backstage beelden:
Facebook: https://www.facebook.com/PlzierEntertainment/
Instagram: https://www.instagram.com/plzier_entertainment/