Kwatta wordt De Horde
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Gelukkig blijft Theater het Badhuis een bron van jeugdtheater, zij het onder een nieuwe naam: Theatergroep De Horde! Onder leiding van artistiek directeur Ramses Graus zetten zij de rijke traditie van jeugdtheater in het badhuis voort. Met een gloednieuwe website, een frisse gevel, nieuwe voorstellingen en een vernieuwende blik op de toekomst.
“Theater is de enige kunstvorm waarbij een gedeelde creatie ter plekke plaatsvindt, recht voor onze ogen. Het is een levendige, ademende vorm van kunst die nooit hetzelfde is. Met De Horde wil ik kinderen die ervaring geven. Samen verdwijnen in een andere wereld.”– Ramses Graus
En zo begint het nieuwe hoofdstuk voor het Badhuis: met de betoverende kerstvoorstelling ‘Biografie van een Vlieg’, gebaseerd op het gelijknamige boekje van Jaap Robben. Deze voorstelling vertelt het verhaal van een vlieg, van geboorte tot dood in 23 dagen, en zijn onwaarschijnlijke vriendschap met een buizerd. Het is een verhaal over ontdekkingen, vriendschap en vergankelijkheid. De voorstelling speelt van 27 t/m 30 december 2023 in Theater het Badhuis.

Met deze nieuwe start sluiten we het Kwatta-tijdperk af. Maar dit is niet het einde; het is een nieuw begin. Als liefhebbers van jeugdtheater willen we jullie aanmoedigen om Theatergroep de Horde te volgen op Instagram, Facebook of via onze gloednieuwe website http://www.theatergroepdehorde.nl. Hier kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van alle spannende ontwikkelingen.

Dank jullie wel voor jullie steun, en we hopen jullie snel weer te zien in Theater het Badhuis, waar de magie van jeugdtheater nooit ophoudt.

Tot De Horde!

Hopelijk kunnen we nog veel moois ala Dissus verwachten