A new day - Holiday on Ice!
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Een leven lang naar Holiday on Ice!
Deel je magische momenten van Holiday on Ice met ons

Amsterdam, 20 november 2023 - Holiday on Ice bestaat 80 jaar en dat moet gevierd worden.  Wie jarig is trakteert, maar wie jubileert geeft iets heel bijzonders weg… Wie weet ben jij het die binnenkort dit jubileum cadeau uitpakt! Holiday on Ice, de spectaculaire ijs show die al generatieslang harten verovert, maakt bekend dat het binnenkort vijf Lifetime-Tickets weggeeft, Oftewel één winnaar in elke speelstad in Nederland! Dit unieke Lifetime-Ticket geeft de gelukkige winnaars de mogelijkheid om elk jaar dat Holiday on Ice ons land aandoet helemaal gratis te genieten van een adembenemende voorstelling in een Nederlandse stad naar keuze voor twee personen. Een cadeau dus, dat een leven lang meegaat!

De extra feestelijke jubileumshow ‘A NEW DAY’ die op 8 december in Groningen in première gaat, belooft een betoverende ervaring te worden vol onvergetelijke momenten op het ijs. De combinatie van meeslepende muziek, verbluffende choreografie, indrukwekkende special effects en meer dan 300 verschillende kostuums voor de 40 topschaatsers neemt het publiek mee op een reis vol magie.

Als kers op de taart maak je nu kans op een ticket voor het leven! Hoe maak je kans op deze prijs? Holiday on Ice nodigt je uit om je meest onvergetelijke Holiday on Ice moment online te delen op jouw social media. Dat kan in de vorm van een tekstje en/of foto of video waarop je jouw mooiste Holiday on Ice moment deelt en laat zien of lezen waarom je fan bent!

Hoe doe je mee? 
Deel je leukste Holiday on Ice moment op jouw social media kanalen (Instagram & Facebook) met de hashtag #EenLevenLangHolidayOnIce en tag @holidayonicenl. Door de hashtag te gebruiken, stem je in met het gebruik van jouw bericht door Holiday on Ice. De actie loopt van 15 november tot en met 27 december 2023. Voor meer informatie: http://www.holidayonice.nl .

Uit de inzendingen loten we per stad één winnaar die de rest van haar/zijn leven elk jaar met een introducee onze gast is bij een van de shows naar keuze in Nederland.  De gelukkige winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook en Instagrampagina’s van Holiday on Ice.
Data bekendmaking winnaars
Groningen - donderdag 30 november  
Rotterdam - donderdag 7 december    
Den Bosch - donderdag 14 december  
Amsterdam - donderdag 21 december  
Maastricht - donderdag 28 december

Holiday on Ice kijkt uit naar jouw deelname en hoopt je te verwelkomen bij zijn 80-jarig jubileumshow ‘A NEW DAY’ voor een onvergetelijke ervaring op het ijs!

Reguliere tickets voor ‘A NEW DAY’ zijn verkrijgbaar vanaf €29,90 en speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn er tickets beschikbaar vanaf €19,90. Mis de kans niet om de magie van ‘A NEW DAY’ te ervaren!

Showschema en Locaties  
Groningen – MartiniPlaza: 8 t/m 10 december 2023  
Rotterdam – AHOY: 15 t/m 17 december 2023  
Den Bosch – Brabanthalen: 22 t/m 24 december 2023  
Amsterdam – RAI: 28 t/m 30 december 2023  
Maastricht – MECC: 5 t/m 7 januari 2024

[ Gewijzigd: 15 December 2023 07:52 AM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 15 December 2023 07:53 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Nederlandse Marije Plat zorgt voor primeur op het ijs van Disney On Ice
Vier een magische kerst met een Nederlands tintje bij Disney On Ice presenteert Durf te Dromen

Disney On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. Van vrijdag 22 december t/m zaterdag 30 december is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht. De show wordt extra bijzonder met de Nederlandse Marije Plat in de cast. Marije maakt hiermee als allereerste Nederlands schaatstalent haar opwachting op het magische ijs van Disney On Ice in Nederland.
Marije Plat (26) uit Heerenveen begon haar schaatscarrière toen ze zeven jaar was. In de jaren daarna sleepte ze meerdere prijzen binnen in Nederlandse competities. In 2016 debuteerde ze op het ijs van Disney On Ice in het ensemble van de Frozen-show. Dit jaar maakt ze voor het eerst haar opwachting in de cast van Disney On Ice presenteert Durf te Dromen. Marije: “Ik ben heel blij en vereerd om deel uit te mogen maken van de cast van Disney On Ice. Ik krijg de kans om over de hele wereld te reizen en te doen wat ik het allerliefste doe, namelijk; schaatsen! Dit in combinatie met de magie van Disney maakt deze ervaring een droom die uitkomt. Deze droom wordt compleet met de shows in mijn thuisland, Nederland!”
Marije Plat is beschikbaar voor interviews. Neem hiervoor contact op via .(JavaScript must be enabled to view this email address)
De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zorgt voor een magische kerst met adembenemende schaatskunsten en de favoriete Disney-verhalen als Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, De Prinses en de Kikker.
De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december en donderdag 28 december een speciale Engelstalige show (OV) met de orginele voicecast.

Fun facts over Disney On Ice presenteert Durf te Dromen
- Er worden in totaal 750 kostuums gebruikt in de show, ongeveer 5 kostuums per cast-lid
- De snelste kostuumwissel in de show bedraagt 30 seconden
- Er zijn in totaal vier bussen nodig om de hele cast en crew te vervoeren voor de show
- In totaal reizen er 13 trailers mee voor het vervoeren van alle benodigdheden
Disney On Ice presenteert Durf te Dromen
- Van 22 t/m 30 december 2023 in Jaarbeurs Utrecht.
- Engelstalige uitvoering (OV) op zaterdag 23 december en donderdag 28 december.
- Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op http://www.DisneyOnIce.nl.