7 of 7 | ‹ First  < 5 6 7
Win een exclusieve sneak preview van de musical Tarzan!
  [ # 91 ] 11 February 2007 06:35 PM
Avatar
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  196
Geregistreerd  2003-03-15

Ik zal mijn verslag ook hier plaatsen.
Ik wilde niet ‘stiekem’ een pakket verloten en achteraf horen “we wisten van niks”. In plaats daarvan komt er een berg commentaar. De René-fansite heeft idd niet te maken met Tarzan, maar ik was één van de gelukkigen die meemocht gisteren en omdat er 2 tassen overbleven heb ik er één van gevraagd om te verloten, de andere is naar de fansite van Jeroen Phaff (op clubs.nl) gegaan.

Ik hoef geen reclame te maken om leden te werven, want hebben er al 2.500 Het registreren is een noodzakelijk kwaad ivm spammers die ooit onze site naar de knoppen geholpen hebben. Een btje begrip daarvoor is ook welkom. Wij hadden het ook liever dat inloggen niet nodig was.

Ik had een kaartje gewonnen voor de sneak preview van Tarzan!  :lol:  Tot aan vandaag had ik bij Tarzan het beeld van veel zwevende mensen aan bungee-koorden en een groot groen doek als achtergrond. Vandaag bleek echter dat er wel heel wat meer aan de musical Tarzan vastzit met het gevolg dat ik bijna niet meer kan wachten op de eerste Try Out! 😛

Omdat we niet in A’dam wilde gaan dwalen en parkeren bood Berenisze aan om bij haar te parkeren en met z’n 3-en verder te gaan met de tram. Ze werd echter opgehaald door Rozewitha en haar vader en we mochten allemaal instappen richting Museumplein. Thanx, toppie! We kregen ook echt de toeristische route, zó gezellig, zelfs het voormalige huis van de Tokkies nog gezien. Ruim op tijd kwamen we aan en er stond al een groepje bij het kantoor van Stage Entertainment.

Om de hoek stond de mooie Tarzan-bus geparkeerd waar we mee naar Utrecht zouden reizen. De cast had de bus nog niet gezien, dus we zouden met bus en al de repetitiehal in Utrecht inrijden. Op iedere stoel in de bus lag een leuke verrassing: een Tarzan-tasje met een poster, musicalkalender, Tarzan-kaarten en een Tarzan opbergmap. Wat een verwennerij! Er werd een DVD opgezet met een introductie van Phil Collins en wat Tarzan-beelden. Daarna werd de (Engelse) Tarzan-CD gedraaid. We hadden het reuze gezellig op de achterbank. De repetities waren iets uitgelopen dus reed de chauffeur een stukje om. Helaas reed hij toen verkeerd dus de reis duurde langer als gepland. We werden er alleen maar nieuwsgieriger van…

En toen was het (bijna) zover. Erwin van Lambaart stapte de bus in en hield een introductiepraatje en legde ook uit hoe bijzonder het was om dit mee te maken. Filmen en/of foto’s maken tijdens de repetities was niet toegestaan, tijdens de Meet & Greet uiteraard wel. De grote deur van de fabriekshal ging open en… we reden naar binnen. Door de natte ramen was het lastig om de reactie te zien van de mensen. Eén voor één herkenden we de castleden… Ron, Chantal, John, Jeroen… en daar stond Brigitte (Heitzer) *JeeJ*. Snel naar buiten en gelijk dikke pret en dikke zoenen.

Er hingen grote zwarte doeken en daarachter gebeurde het allemaal. Eerst kregen we nog koffie/thee met cake en volgde de Meet en Greet en was er ruimschoots de tijd om foto’s te maken. Nog een praatje met Tarzan-John gemaakt (mijn winnaar!) en in het echt is hij dus nóg leuker. Ron Link was ook helemaal gezellig en er werden veel foto’s gemaakt met een praatje. Roy Beusker (de off. fotograaf van Stage Holding) maakte ook overal foto’s van, ook van de hele groep winnaars met de castleden. Op musicalworld zag ik er al één van staan:

We konden het niet nalaten om tussen de zwarte gordijnen door te gluren… en toen mochten we naar binnen. Er waren stoelen klaargezet en de repetities waren in volle gang. We kregen een ontzettend leuke scène voorgeschoteld: de openingsscène van de 2e akte. Met diverse dikke touwen was het model van een huis gemaakt, daaraan hingen doeken met klittenband en leek het een echt huis. Clayton Peroti begon als “aap” te acteren en zingen en al snel kwamen er 2 “apen” aan bungee-elastieken naar beneden om langs het huis te klimmen en het dak van het huis al verend aan de elastieken weg te halen. De zijwanden en de rest werden door andere apen aan elastieken weggetrokken en al snel waren alleen de koorden nog over met overal “apen” op het toneel. Brigitte had ook een apenbroek aan en liep vrolijk tussen de rest als een aap met een bal te spelen, onderuit op de bank met kussentjes te spelen en moest een opstapje voor Clayton klaarzetten en daarna weghalen. Het was zo leuk om allemaal te zien, die dansende en zingende apen. We durfden bijna niet te klappen toen de scène klaar was (want we moesten ons rustig houden was gevraagd) maar het was zó leuk. Met de elastieken was niet alles naar wens gegaan dus de scène moest overnieuw. Helemaal niet erg, we smulden opnieuw. We zagen verder Chantal in een scène met haar vader en meneer Clayton. Chaira is in Tarzan de ‘moeder’ van Ron en Jeroen is zijn ‘vader’.  Die liepen als gorilla’s over het toneel met slingerende armen en een doorgebogen rug en speelden met z’n 3-en ook nog een scène. Ze hadden alleen de broeken aan van de kostuums en ze hebben allemaal een enorme apenkont erin gekregen, echt grappig. Ook Ron kwam nog een scène samen met Chantal spelen. Chantal was weer heerlijk gevat, ze heeft een hele leuke bijdehante tekst en speelt het alsof ze gewoon aan het praten is. Echt een talent hoor, deze dame! Ik zat er al helemaal in en genoot ervan toen ik naast me hoorde “we moeten weg geloof ik…” Zo jammer! Ik had daar de hele middag wel kunnen genieten, maar ons speciale moment was voorbij.

Of er nog iemand naar het toilet moest? De hele bus bijna *lol*  Ik ben niet meegeweest, maar die mensen hebben nog heel kort wat kostuums gezien en de tuigjes die er volop zijn voor iedereen op weg naar de toilet. Daarna gingen we allemaal de bus weer in en waren in no time weer in A’dam. We hebben de leiding bedankt voor de ontzettend leuke middag en vertrokken huiswaarts.

*Ik heb nog een extra Tarzan-tasje met spulletjes meegekregen voor het forum, dus er komt een prijsvraagje aan en de leukste inzending ontvangt dit pakketje.

Het was heel erg leuk om mee te maken. Ik zal mijn compilatie-filmpje plaatsen, Bianca heeft pics gemaakt en zo zijn jullie toch allemaal een beetje mee geweest. Het was een hele leuke en verrassende middag en ik kan niet wachten op 27 Maart: de allereerste Try Out die we gaan meemaken (vanuit de muppetloge) in het - omgebouwde - CT!

* Filmpje Sneak preview Tarzan *

EDIT: Er staat een repetitiefilmpje op http://www.musicalfan.be Deze scenes hebben wij niet gezien, maar het geeft een goed beeld van wat wij ongeveer meegemaakt hebben :cheer: Zie:
http://www.musicalfan.net/index.cfm/7110

   Handtekening   

*Wil je alles weten over René van Kooten?
* http://www.renevankooten.net * Altijd up-to-date

  [ # 92 ] 11 February 2007 06:41 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  346
Geregistreerd  2003-03-28

Tegenwoordig is dit niet http://www.musicalfan.be, maar www.musicalfan.net   Maar verder leuk dat je dit ook nog vermeldt 😉

Ik vond het ook heel erg leuk gisteren! Bedankt Musicalworld en Stage Entertainment!!

  [ # 93 ] 11 February 2007 07:24 PM
Avatar
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  196
Geregistreerd  2003-03-15

[quote author=“Marilena”]Even terzijde: als je meedoet via een actie met Musicalworld vind ik het wel zo fair dat je hier je verhalen en foto’s neer zet en niet sluikreclame gaat maken voor je eigen website…..

PS: Ik heb zelf geen foto’s gemaakt.
En het filmpje staat erop.

   Handtekening   

*Wil je alles weten over René van Kooten?
* http://www.renevankooten.net * Altijd up-to-date

  [ # 94 ] 11 February 2007 07:26 PM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  5
Geregistreerd  2007-02-07

laat je niet gek maken marijke:P
als ze het er niet mee eens zijn verwijderen ze het toch lekker..

  [ # 95 ] 11 February 2007 07:34 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

[quote author=“brietje1987”]laat je niet gek maken marijke:P
als ze het er niet mee eens zijn verwijderen ze het toch lekker..

Musicalworld verwijdert in principe geen berichten. Ook worden deze door ons niet aangepast. Mits er natuurlijk dingen in staan die echt niet kunnen (denk aan porno, rascisme etc) maar dat is gelukkig nog nooit gebeurd.

Wat ik jammer vind is dat er nu een beetje een negatieve sfeer hangt om een superactie die wij hebben kunnen regelen. Waar het om gaat is dat als Musicalworld (of welke andere site dan ook) een actie organiseert dan vind ik dat reacties daarop ook op Musicalworld geplaatst moeten worden. Neemt natuurlijk niet weg dat er op andere sites geen reacties mogen staan, in tegendeel. Maar het is gewoon heel vervelend als mensen in berichten naar andere sites verwijzen, je wil toch een overzicht van de reacties op jouw site hebben want jij hebt het georganiseerd, toch. Dat heeft helemaal niks met Marijke of de René fansite te maken, dat is gewoon een opmerking in het algemeen en geldt voor iedereen.

Maar goed, we dwalen nu lekker af, Marijke in ieder geval bedankt voor het plaatsen van je verslagje :D

Nu weer terug naar de reacties op gisteren…

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

  [ # 96 ] 11 February 2007 07:36 PM
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  41
Geregistreerd  2004-12-22

ja zijn er nog meer foto’s ik ben benieuwd. ben echt nog steeds aan het na genieten :D

  [ # 97 ] 12 February 2007 03:42 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  5449
Geregistreerd  2007-01-20

Oooh.. Jongens.. Het ziet er super uit.. Ik denk dat bijna iedereen op het forum ontzettend zoiets heeft “Oh,was ik daar maar geweest…”
Inderdaad, het word saai om te zeggen maar het is waanzinnig dat Musicalworld dit soort waanzinnige dingen weet te regelen.. Super!

   Handtekening   

Ever had the feeling that everyone goes QUACK while you go HONK?

  [ # 98 ] 12 February 2007 09:01 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  282
Geregistreerd  2006-01-26

Musicalworld, ik wil jullie hartelijk bedanken voor deze héle gave actie! Ik had zelf niet gewonnen, maar mocht met iemand mee en heb een onwijs leuke dag gehad! Zonder jullie was dat niet gelukt, dankjulliewel!

Van mij geen verslagje, maar wat foto’s.

De castbus, waar we mee vervoerd werden

Erwin hield een welkomspraatje en gaf wat uitleg over de repetities

Meet & greet - John & ik

De 3 Tarzans

xje Lisette

  [ # 99 ] 12 February 2007 09:41 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  743
Geregistreerd  2005-11-29

Wow, nice Setje 😊
Ik heb nog even veel huiswerk *blegh* maar ga daarna snel een verslagje voor deze site schrijven, dat ben ik jullie wel verschuldigd 😉 Ben er nog steeds vol van!

   Handtekening   

Groetjes, Gaby
I’m really easy to get along with, once you learn to see things MY WAY!!

‹ First  < 5 6 7
7 of 7