9 of 9 | ‹ First  < 7 8 9
Oliver! Revival
  [ # 121 ] 20 August 2010 02:10 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4116
Geregistreerd  2003-02-28

Russ Abbot speelt op 4 december de rol van Fagin voor het laatst. Wie de laatste maanden in de rol te zien is in Theatre Royal Drury Lane is nog niet bekend. ‘Oliver!’ speelt op 8 januari 2011 de laatste voorstelling.

   Handtekening   

‘Once upon a time, lived a Princess and a Prince in Kingdoms Gold and Blue’

http://www.theaterverslagen.blogspot.nl

  [ # 122 ] 24 February 2013 08:09 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  339
Geregistreerd  2010-02-07

Vanmiddag werd in Bristol de laatste voorstelling gespeeld van de UK tour van Oliver! Na iets meer dan twee jaar op West End en een tour door de UK en Ierland van meer dan een jaar nu dan een einde aan de laatste remake van deze klassieker. In het honderd jaar oude Hippodrome was het nog één keer genieten van klassiekers als “Where is love”, “Consider yourself” en “As long as he needs me”.  Samantha Barks, die in de tour de rol van Nancy deelde met Cat Simmons, had helaas een schnabbeltje in Hollywood, maar voor de rest stond de eerste cast er, inclusief Neil Morrisey (Men behaving badly) als Fagin.

Oliver! is wat mij betreft een musical die eens in de zoveel jaar uit de kast mag worden gehaald om opnieuw te worden uitgevoerd. De UK tour was qua decor en cast iets minder groot dan op West End, maar is nog steeds indrukwekkend.  Een laatste show is altijd speciaal, ook in Engeland, alhoewel er geen praatje achteraf was noch bloemen of iets anders. Wel een enthousiaste zaal en een cast die er nog even een schepje bovenop deed.


Brenock O’Connor (Dodger) en Jacob Edwards (Oliver)


Neil Morrisey


Brenock O’Connor, Iain Fletcher, Neil Morrisey, Cat Simmons, Jacob Edwards.

‹ First  < 7 8 9
9 of 9