musical
Biografie

Hein Gerrits volgde de vooropleiding aan het Centrum voor de Kunsten Eindhoven. Vervolgens volbracht hij de Jazz- en Musicaldansopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam. Tevens volgde hij diverse lessen aan de Frank Sanders’ Akademie voor…
Start > Acteurs > Hein  Gerrits
Over...

 
Geb.datum:
9 mei 1981
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Hein  GerritsNIEUWS
14/06/13

Hein Gerrits in nieuwe minimusical

Vanaf 20 juni speelt Hein Gerrits (Josephine B.) in Handjes in de lucht, een minimusical over een succesvolle volkszanger en zijn fans. Ook Ara Halici en Alexandra Alphenaar spelen mee. Allard Blom schreef het script. »
07/12/12

Cast Josephine B. nagenoeg compleet

De rol van Josephine Baker zal gespeeld worden door de zangeres Leki. »
22/05/12

Avenue Q teruggetrokken

RTL Boulevard meldt zojuist dat productie maatschappij Three and a Crowd de voorstelling Avenue Q heeft teruggetrokken. »
07/03/12

Hein Gerrits in ‘Avenue Q’

Gisteravond is het eerste castingnieuws naar buiten gekomen over de Nederlandse versie van de musical Avenue Q »
03/05/11

Juni musicalmaand in het Ostadetheater!

Ostadetheater, proeflokaal voor nieuw theatertalent in de Amsterdamse Pijp, heeft de genres muziektheater en muziek opgenomen in de programmering. Naast de voorstelling ‘Timber’ in het genre hedendaags muziektheater, staan er in de maand juni 3 musicals op het programma!
»


Productielijst


Artikelen
Reportage
20/06/13

Handjes in de lucht: 100% sterren.nl

De jaarlijkse minimusical van Allard Blom en met Hein Gerrits is voor 2013 een komedie over een volkszanger en zijn fanatieke fans. Videoverslag… »
Perspresentatie
22/01/13

Josephine B. - bananenrokjes in de vrieskou

Het Vlaamse Judas brengt dit seizoen Josephine B., een muzikale revue naar het leven van de entertainer-activist Josephine Baker. Gefilmde reportage… »
Perspresentatie
03/05/12

Just Once: voor een keer voor een ander

Op 21 mei geven talloze musicalsterren een benefietconcert in Alphen a/d Rijn voor de Stichting Amal: Just Once. Gesprekken met Hein Gerrits,… »
Interview
08/03/12

Avenue Q: Een miljoen keer Musicalworld.TV

Musicalworld.TV viert de miljoenste view met een exclusief interview met Rod van de poppenmusical Avenue Q. Deze Beste Musical»


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
John Kraaykamp Musical Awards
2002 Aanstormend Mannelijk Talent