acteur
Biografie

Jeroen werd geboren in 1965 te Wormerveer en is de oudste zoon in een gezin met nog twee jongere zussen. Vanaf 1973 bracht hij zijn jeugd echter door in Breda. Na het voltooien van de HAVO studeerde Phaff klassieke zang bij Bernard Kruysen en Hans Smour.…
Start > Acteurs > Jeroen Phaff
Over...

Website:


Jeroen PhaffNIEUWS
03/04/15

Jeroen Phaff en Jim de Groot in Musicals Gone Mad 2015

De cast van de jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad zal dit jaar bestaan uit Britt Lenting, Gitty Pregers, Eline Schmidt, Mark van Beelen, Giovanni Kemper en Jeroen Phaff. Jim de Groot presenteert het geheel.. »
27/11/12

MusicalMemories

Hoogtepunten uit de mooiste musicals op één avond? Ramaekers Entertainment brengt op 26 mei 2013 exclusief in Stadsschouwburg Haarlem het musicalconcert MusicalMemories. »
08/07/11

Jeroen Phaff en Marleen van der Loo zingen met Musicalcamp-ers

Tweevoudig MusicalAward winnaar Jeroen Phaff (o.a. Footloose, Kruimeltje, Tarzan) en Marleen van der Loo (o.a. Footloose, 1953 de Musical, Mama Mia) zullen als solist optreden tijdens MusicalCamp in Concert. »
17/02/10

Jeroen Phaff in Elvis Costello’s The Juliet Letters

Lieve Julia heet de voorstelling die is gebaseerd op het album The Juliet Letters van Elvis Costello. Een Nederlandse bewerking van brieven aan Shakespeare's Julia. »
12/11/09

Jeroen Phaff in Pipo de musical.

We hoorden het bij de premiere al, maar nu laat ook de producent het weten. Jeroen Phaff zal tijdelijk de rol van Dikke Deur gaan spelen. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
04/01/17

Razend de Musical: Geef er een klap op

Musicalworld.TV's videoverslag van de montagefase van Razend de musical, de nieuwste Carry Slee-bewerking. Gesprekken met hoofdrolspeler… »
Reportage
28/12/16

Chaplin de musical: Chaplin verovert Amsterdam

Na de vuurdoop in Gent previewt Chaplin de musical vrolijk verder in de RAI in Amsterdam. Musicalworld.TV was daarbij en sprak met acteurs <b>Nordin… »
Recensie
01/10/16

Peter Pan - Het echte verhaal in première: Volwassen worden met Peter Pan

NJMT's Peter Pan - Het echte verhaal ging afgelopen weekend in première. De toevoeging aan de titel schept verwachtingen die helaas niet uitkomen.… »
Recensie
12/03/10

Lieve Julia,

Liefdesbrieven, een strijkkwartet en Jeroen Phaff…. »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
John Kraaykamp Musical Awards
2002 Beste Mannelijke Bijrol
John Kraaykamp Musical Awards
2009 Beste mannelijke bijrol in een Grote Musical Productie
 
John Kraaykamp Musical Awards
2006 Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical Productie (nominatie)