acteur
Biografie

Manon ging op haar zestiende naast haar opleiding aan het Kottenpark College in Enschede, naar het Conservatorium Enschede, afdeling dans. Daarna vertrok Manon naar Amsterdam waar ze studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (afdeling jazz…
Start > Acteurs > Manon Novak
Over...

 
Geb.datum:
27-05-1981
Woonplaats:
Enschede
Website:


Manon NovakNIEUWS
15/09/08

Manon Novak in remake Tita Tovenaar

RTL Boulevard maakt als eerste de cast van de remake van kinderserie 'TiTa Tovenaar' bekend. Hoofdrollen zijn er voor Erik Brey en Manon Novak.
»
01/04/07

Ook Manon Novak geblesseerd tijdens voorstelling Tita Tovenaar in de Efteling

Kaatsheuvel- Niet alleen RenĂ© van Kooten raakte dit weekend tijdens een voorstelling geblesseerd, ook Manon Novak is een tijdje uit de running. Vandaag vonden de eerste voorstellingen plaats in het Efteling Theater van de nieuwe parkmusical ‘Tika is Jarig’. Tijdens de 3e show kwam Manon haar voet vast te zitten tussen het decor terwijl het decorstuk de grond in ging. Op dit moment is ons nog niet bekend of Manon haar voet gebroken is, maar verwacht wordt dat ze voorlopig niet in de parkmusical en in the Wiz te zien zal zijn

»


Productielijst


Artikelen
Recensie
27/11/05

Tita Tovenaar

Voor het 3e jaar op rij brengt De Efteling in de winterperiode een familiemusical in het Efteling Theater. Werd er voor de vorige producties nog samengewerkt… »
Perspresentatie
21/09/05

Dan doe ik ‘dit’ en alles staat stil

Het begrip "taart aansnijden" voor een eerste repetitiedag betekent in de Efteling dat je de lucht in moet. Alle cast-leden werden vandaag dan ook beloond… »
Perspresentatie
02/03/05

Ontmoeting met de Grobbebollen

Aangezien de tv-serie aanvankelijk maar uit korte verhaaltjes van 5 minuten bestond, moest er voor de musical dus een oplossing gevonden worden om er een… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS