musical
Biografie

Behaalde in 2007 haar bachelordiploma algemene kunst- en cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en volgde de vooropleiding Muziektheater op het Fontys Conservatorium te Tilburg. Kreeg onder andere zangles van Margot Giselle, Ingrid…
Start > Acteurs > Nathalie van Gent
Over...

 
Geb.datum:
09-02-1986
Website:


Nathalie van GentNIEUWS
06/12/11

Castnieuws ‘De Boot en het meisje’

De twee hoofdrollen worden gespeeld door Nathalie van Gent en Sander van Amsterdam. Andere rollen worden vertolkt door Vincent Croiset, Samuel Hubner Casado, Casper Gimbrère en Lennart Monaster. »
03/03/10

Musicaldiner met finalisten Op zoek naar Mary Poppins

Vier jonge talenten zingen 17 april in hotel de Bilderberg in een intiem dinerconcert het mooiste musical- en poprepertoire van en over vrouwen. »
09/01/09

Eerste try-out High School Musical in Hoorn

Morgenavond vindt in Schouwburg Het Park in Hoorn de eerste voorstelling plaats van de reizende musical High School Musical. »
29/05/08

Hoofdrollen High School Musical bekend

Het wereldberoemde koppel Troy en Gabriëlla uit High School Musical zal in de nieuwe musical van Joop van den Ende Theaterproducties worden ingevuld door Tommie Christiaan en Nathalie van Gent. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
10/02/12

Trossen los voor de boot en het meisje

‘De boot en het meisje’ is na ‘Stationsstraat 169 Huis’ de tweede eigen productie waarmee het M-lab on tour gaat. Het verhaal is door schrijver… »
Perspresentatie
19/01/12

Een behouden vaart?

Woensdag start 'De boot en het Meisje'. Musicalworld was bij de perspresentatie, en sprak met Sander van Amsterdam en Casper Gimbrère. »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS