acteur
Biografie

De in Venlo geboren zanger vertrok op 16 jarige leeftijd naar Amerika. Daar volgde Paul op de Benjamin Franklin Highschool zang en drama lessen. Hij speelde daar in diverse musicals. En zong mee in die all State Choir en maakte er zelfs een plaat opname.…
Start > Acteurs > Paul Vaes
Over...

Website:


Paul VaesNIEUWS
16/05/14

Heksenwaan in Roermond

Onder andere Paul Vaes en Raymond Curvers zijn te zien in de regionale productie "Heksenwaan". De productie is van 6 tot en met 9 juni te zien in Roermond. »
19/04/08

Paul Vaes speelt architect Cuypers

Als afsluiting van het Cuypersjaar wordt in de Roermondse Oranjerie acht maal Pierre Cuypers, de musical opgevoerd. »
06/04/08

Paul Vaes in musical Aida

Vanaf eind mei 2008 gaat Paul Vaes Nederland weer verruilen voor Wenen. Hij zal daar de rol van Zoser gaan spelen in de musical 'Aida'. De première is op 23 juli. »
01/04/08

Musical Camille in een bijzonder theater

Janke Dekker en Paul Vaes spelen de hoofdrollen in de nieuwe muziektheater productie “Camille. Op 4 april is Camille te zien in een wel heen bijzonder theater.
»
12/09/07

Janke Dekker en Paul Vaes in musical “Camille”

Janke Dekker en Paul Vaes spelen de hoofdrollen in de nieuwe musical “Camille” over de tragische liefdesaffaire tussen de beeldhouwers Camille Claudel en Auguste Rodin. »


Productielijst


Artikelen
Perspresentatie
16/11/17

VIDEO: Mozart en Levay in duet

Vanaf 10 december speelt de Kunze-Levay-musical Mozart! de Musical in Antwerpen. Musicalworld sprak met componist Sylvester Levay en acteurs… »
Perspresentatie
18/11/08

Tevye’s Dream

Na 10 jaar is de musical Anatevka weer in de Nederlandse theaters te zien. Henk Poort kruipt wederom in de rol van Tevje. Vandaag volgde Musicalworld… »
Recensie
30/11/07

Een ster aan het firmament

De keuze aan kleine kwaliteitsmusicals lijkt dit jaar groter te zijn dan de voorgaande jaren en ook Camille is zo'n productie die je niet mag missen. Na… »
Interview
03/11/07

Paul Vaes over Romeo & Julia

De energie van de voorstelling! Het concept van de voorstelling is zo'n brok energie dat de zaal in wordt geblazen, dat als je in je stoel zit, je gewoon… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2004 Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical Productie (nominatie)