musical
Biografie

Rein Kolpa heeft gestudeerd op het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en is in 1992 afgestudeerd als klassiek solozanger (tenor). Zijn liefde voor musical was tijdens zijn eindexamen al te zien, waar hij o.a. de balkonscène uit de Westside Story van…
Start > Acteurs > Rein Kolpa
Over...

 
Geb.datum:
11-10-1963
Website:


Rein KolpaNIEUWS
15/01/15

Rein Kolpa en Ellen Evers in Sound of Music

Vanwege de herneming van Sonneveld vertrekken Tony Neef en Cindy Bell uit the Sound of Music. Ze worden vervangen door Rein Kolpa en Ellen Evers. »
30/11/11

Rein Kolpa als Oberon in Droomvlucht de Musical

Rein Kolpa neemt de rol van Oberon in de musical Droomvlucht tijdelijk over van Christo van Klaveren. Van Klaveren nam deze rol op zijn beurt over van Hugo Haenen. »
06/01/10

Tournee voor Sound of Music in gouden jubileum jaar

Het succes van de musicalklassieker The Sound of Music lijkt geen grenzen te kennen. Na de huidige reeks voorstellingen tot eind januari in Theater de Efteling, volgt een nieuwe serie in Antwerpen en Gent. »
29/11/09

Cast Sound of Music krijgt cast cd uitgereikt

Op zondag beleefde de musical The Sound of Music een feestelijke herstart in Theater de Efteling. Voorafgaand aan de voorstelling overhandigde Marco Borsato de nieuwe muziek-CD van de musical aan de hoofdrolspelers. »
15/09/08

Eerste try out voorstellingen Sound of Music geanuleerd

De 1e en 2e try-out voorstelling van de nieuwste Efteling en V&V Entertainment productie, the Sound of Music, is wegens de complexiteit van de show geanuleerd. »


Productielijst


Artikelen


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS