acteur/home/.sites/70/site4/web/images/musicals/
Biografie

Suzan heeft gestudeerd aan het conservatorium van Maastricht met als hoofdvak, klassieke zang. Daarna is ze in Tilburg drama en zang gaan studeren en in juli 2004 heeft ze deze studie met haar eigen solo productie "SuuS", onder regie van Brigitte Odett,…
Start > Acteurs > Susan  Seegers
Over...

Website:


Susan  SeegersNIEUWS
10/05/15

Suzan Seegers brengt theaterode aan Annie M.G. Schmidt

Zangeres en actrice Suzan Seegers was de afgelopen twee theaterseizoenen te zien met haar alom geprezen eerbetoon aan Toon Hermans. Komend jaar zet zij een andere grote Nederlandse tekstdichter in de schijnwerpers: Annie M.G. Schmidt. »
12/09/13

Suzan Seegers brengt onbekend materiaal van Toon Hermans

Vanaf vrijdag 27 september aanstaande is Suzan Seegers in de Nederlandse theaters te zien met SUUS ZINGT TOON. Een voorstelling waarin zij uniek materiaal van Toon Hermans ten gehore brengt. »
20/06/13

Concertreeks musicalperformers station Haarlem

Musical on Demand presenteert oktober 2013 tot en met juni 2014 Sterren op het Station in de Wachtkamer op Station Haarlem. »
30/05/12

SUUS wegens succes geprolongeerd

De Limburgse Suzan Seegers verwierf als finaliste van Op zoek naar Evita nationale bekendheid, speelde in Les Misérables en won in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor haar rol als "kleine Eefje" in Urinetown. »
21/09/11

Suzan Seegers solo in SUUS

“Ik ben Suus”, zegt Suzan Seegers als zij zichzelf voorstelt. Haar naam past bij de eerste indruk die ze maakt. Klein van stuk, krachtig en energiek, jong en een tikkeltje speels. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
14/01/15

Suus zingt weer (Toon)

Suzan Seegers is eindelijk terug in het theater. Met haar charmante Suus zingt Toon verovert ze de harten van het publiek. »
Recensie
04/02/14

Little Voice: even kijken naar het vogeltje

Suzan Seegers en Ellen Pieters maken een uitstapje naar het toneel. In Little Voice laten ze zien hoe groot hun talent is. Inclusief… »
Perspresentatie
07/07/11

Geronimo Stilton: Muizenpark Slagharen

Vanaf 23 juli, in Attractiepark Slagharen, begint de Nederlandse tournee van Geronimo Stiltons Fantasia - De gi-ga-grote muisical. Een gesprek met… »
Recensie
29/06/11

Gesluierd engeltje in bang Amsterdam

De Engel van Amsterdam is typisch jaren 70. Maar ook helemaal van nu. Musicalworld bezocht de laatste (M-Lab-)première van dit theaterseizoen.… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
John Kraaykamp Musical Awards
2010 Beste Vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical
 
Musicalworld Awards
2010 Beste vrouwelijke bijrol 2010 (nominatie)