musical
Biografie

De tenorale bariton Bert Simhoffer studeerde, naast zijn middelbare schoolopleiding en rechtenstudie, bij diverse zangpedagogen aan het Muzieklyceum en later het Conservatorium te Arnhem. Van 1980 tot en met 1984 studeerde Bert bij de legendarische zangpedagoge…
Start > Acteurs > Simhoffer > Bert Simhoffer
Over...

 
Geb.datum:
06-01-1956


Bert SimhofferBiografie
De tenorale bariton Bert Simhoffer studeerde, naast zijn middelbare schoolopleiding en rechtenstudie, bij diverse zangpedagogen aan het Muzieklyceum en later het Conservatorium te Arnhem. Van 1980 tot en met 1984 studeerde Bert bij de legendarische zangpedagoge Coby Riemersma te Heemstede en na haar overlijden bij Prof. Knoll aan het Mozarteum te Salzburg (Oostenrijk). Sinds 1989 heeft Bert in de persoon van operadiva Cristina Deutekom een perfecte coach gevonden. Voordat Bert solist werd, heeft hij ruim zeven jaar als koorlid bij De Nederlandse Opera gewerkt. In 1985 behaalde hij de eerste prijs in het NCRV radio-zangconcours, wat resulteerde in diverse radio-optredens.

Musical
* Annie
* Oliver
* Titanic
* Alleen op de Wereld
* Passion
* Rembrandt de Musical
* Kuifje en de Zonnetempel
* Anatevka (2008)
* Mary Poppins


Lijst Producties
Bert Simhoffer stond eerder óók in onderstaande producties. Klik voor meer informatie op deze titels van deze productie.