musical
Biografie

Anouk studeerde af aan de Fontys dansacademie Musicaltheater te Tilburg. Tijdens haar studie kreeg ze zangles van Jack Breikers en Margot Giselle. Ze deed mee aan de schoolproducties Musical Gala The History Of The musical, Musical Mania en The Life waarin…
Start > Acteurs > Maas > Anouk Maas
Over...Anouk MaasArtikelen
Reportage
23/08/16

Hair 2016: LBJ en The Waverly eindelijk uitgelegd

Musicalworld.TV bezocht een openbare repetitie van HAIR en sprak hoofdrolspelers Anouk Maas en Jeffrey Italiaander. VIDEO. »
Recensie
13/12/15

De Magie van de Beauty

Beauty and the Beast betovert na tien jaar opnieuw. Recensie van de gala première in het Circustheater. Inclusief VIDEO met gesprekken met… »
Perspresentatie
02/11/15

Beauty and The Beast: Een enger beest, een sexier beauty

Musicalworld.TV's videoverslag van de perspresentatie van Beauty and The Beast. Met o.a. Anouk Maas, Freek Bartels en regisseur Glenn… »
Reportage
29/07/15

The Sound of Music in Carré

Gisteravond gingen de zomertourvoorstellingen van The Sound Of Music in Carré van start met een social media première. »
Recensie
23/11/14

The Sound of Music: nu nog sneller, jonger, flitsender

Opnieuw The Sound of Music. Je zou bijna denken dat er geen andere Rogers and Hammerstein show bestaat. Maar toch, met een cast als deze is de het met… »
Recensie
29/09/13

Flashdance in première - Dit is mijn tijd

Anouk Maas overtuigt in haar eerste hoofdrol, al verdient ze een veel betere voorstelling. Flashdance haalt een boel overhoop, maar raakt… »
Perspresentatie
11/09/13

Flashdance - cast, producent én twee songs

Musicalworld.TV spreekt met cast en producent van de nieuwe musical Flashdance. Met Anouk Maas, Albert Verlinde en Carry… »
Reportage
13/08/13

Flashdance - Albert Verlindes derde F-woord

Musicalworld.TV spreekt over Flashdance de Musical met Jim Bakkum, Carry Tefsen en natuurlijk ook Anouk Maas. En we… »
Reportage
19/05/13

Anouk Maas in Shrek: De oger brult met een zachte g

Musicalworld.TV's videoverslag van de Limburgse première van Shrek op 19 mei, waarbij tegelijkertijd Anouk Maas haar première als… »
Fotoverslag
08/09/08

the Sound of Music arriveert in Theater de Efteling

De afgelopen weken heeft de cast van the Sound of Music druk gerepeteerd in Amsterdam om zich voor te bereiden voor de gala premiere op 28 september. »