acteur
Biografie

Als twaalfjarige jongen werd Danny de Munk bekend in Nederland toen hij de hoofdrol speelde in de speelfilm Ciske de Rat. De film kwam in 1984 uit en de titelsong Ik voel me zo verdomd alleen werd een nummer 1-hit in Nederland. Korte tijd later scoorde…
Start > Acteurs > Munk > Danny de Munk
Over...

 
Geb.datum:
19-2-1970
Woonplaats:
Purmerend
Website:


Danny de MunkArtikelen
Recensie
20/11/16

Het is nog altijd wat… Met Ciske de Rat

8 jaar nadat het doek viel voor Ciske de Rat gaat de show alweer in première. Musicalworld maakte niet alleen een reportage maar schreef ook een recensie. »
Reportage
21/11/16

Première Ciske de Rat: Ciske, hé pak me dan

In afwachting van Musicalworlds officiële recensie eerst onze videoreportage van de première van Ciske de Rat. We spreken met Danny de Munk,… »
Perspresentatie
25/05/16

Danny de Munk voor het laatst als Ciske

Danny de Munk zal vanaf november voor het laatst Ciske de Rat spelen. Musicalworld.TV spreekt met hem. Ook met Boris van der Ham,… »
Recensie
05/10/07

Er is altijd wat met Ciske de Rat

Danny de Munk viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum in 'het vak'. En wat mooier dan in je jubileum jaar terug te keren naar dat wat je als 12 jarig schoffie… »
Perspresentatie
20/07/06

Brand New Day

Al maanden is men bezig met de voorbereidingen van de nieuwe open einde musical "the Wiz" van Joop van den Ende Theaterproducties. Het geveldoek hangt… »
Musicalreport
29/04/05

Blood Brothers

We schrijven zaterdag 27 februari 1999, te 's-Hertogenbosch. Eindelijk op weg naar Bloodbrothers! »
Recensie
26/04/05

Avant première van De Munk Live

'Ik wil deze show doen om te laten zien wat ik kan met mijn stem', vertelde hij vol enthousiasme tijdens de persdag. En dat is hem gelukt. De kracht van… »
Perspresentatie
17/09/04

De Munk Live!

Het idee is dan misschien afkomstig van Danny, de show is zeker niet alleen van hem. 'De liedjes zijn in samenspraak uitgezocht. Er komen liedjes in voor… »
Interview
21/02/03

Musicalworld sprak met Danny De Munk

Ik heb geen ritueel voordat ik het podium opga. Ik ben over het algemeen vrij relaxed, alleen als ik verkouden ben, dan ben ik wat meer gespannen »