acteur
Biografie

Joke heeft na de Havo de vooropleiding van het conservatorium gedaan. Hierna werd zij aangenomen op de academie voor de kleinkunst en de Nel Roos academie.
Joke verricht naast haar musicalwerk ook nasynchronisatiewerk voor Disney. Zij is te horen…
Start > Acteurs > Kruijf > Joke de Kruijf
Over...

 
Geb.datum:
22-07-1965
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Joke de KruijfArtikelen
Recensie
12/11/13

Nederland Musicalland - Herinnert u zich deze nog?

Een musical concert boeiend houden is lastig. Nederland Musicalland lukt het in ieder geval niet. Inclusief Musicalworld.TV's verslag van… »
Recensie
03/11/12

The Witches Of Eastwick

Slechts twee keer te zien dit weekend, in het Zoetermeerse Stadstheater: The Witches of Eastwick. Een komedie, met een serieuze twist. Een recensie, »
Perspresentatie
20/09/12

Nog zes weken heksen.

Over 6 weken is de Nederlandse première van The Witches of Eastwick, in Zoetermeer. Musicalworld was bij de presentatie en sprak met de cast. »
Fotoverslag
11/01/08

CD/DVD presentatie Musical to the Max

11 januari jongstleden was het dan eindelijk zo ver. De DVD en dubbel-CD van Musical to the Max zijn verkrijgbaar. »
Recensie
16/09/07

Musical moet Max nog bereiken

In de aanloop naar de premiere de volledige cast ziek en de laatste try-out afgelast. Je kunt je een prettigere opbouw wensen. Toch was er vocaal niet… »
Recensie
06/11/06

Chess

Wanneer zullen producenten leren dat 'Chess' op CD geweldig klinkt, maar als theaterstuk niet werkt. Voor elke versie wordt het script weer bewerkt en… »
Recensie
11/12/03

Telkens weer het dorp

Vorig jaar werd het boek "Telkens Weer Het Dorp" gelezen door Maarten Vogel en Frans Schraven van Opus One Theaterproducties. De vonk sloeg bij hun over… »
Perspresentatie
24/04/05

Ik tap me te pletter

Crazy for You herbergt een stukje musicalgeschiedenis dat van belang is om te begrijpen waarom dit zo'n show-musical is. Tijdens een presentatie worden… »