musical
Biografie

Marleen studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam aan de afdeling Theaterschool/Dansacademie. Verder volgde zij in Wenen musical workshops van Steve Barton en diverse zang- en acteerlessen van onder andere Maria Rondèlen en Petra Lasseur.…
Start > Acteurs > Loo > Marleen van der Loo
Over...

 
Geb.datum:
02-01-1970
Website:
zie ook:


Marleen van der LooArtikelen
Recensie
27/12/17

Tom’s Magische Speelgoedwinkel in première

Een jongen die zich schuil moet houden, maar gezelschap krijgt van speelgoed dat om middernacht tot leven kan komen. Maikel Nieuwenhuis ontwapent… »
Reportage
01/12/17

VIDEO: Toms magische speelgoedwinkel repeteert

"Heel toffe liedjes", zo omschrijft hoofdrolspeler Maikel Nieuwenhuis​ de muziek in Toms magische speelgoedwinkel​, I&L Entertainment​s… »
Perspresentatie
10/11/17

Tom’s Magische Speelgoedwinkel, de derde van I&L

Een wintervoorstelling, die vanaf 8 december in de theaters te zien is. Tom’s Magische Speelgoedwinkel werd afgelopen week gepresenteerd. Musicalworld… »
Perspresentatie
23/09/16

Chaplin de musical: Een stomme musical

Musicalworld.TV spreekt met de Nederlandstalige Charles Chaplin, Nordin De Moor, hoofdrolspeler in Chaplin de musical. Vanaf 23 december… »
Reportage
13/03/16

Muerto 2016 - Kinderen nog steeds vogelvrij

Musicalworlds verslag van de herneming van Muerto. Beelden uit de voorstelling en gesprekken met acteurs Bert Verbeke, Jérémie Vrielynck,… »
Reportage
12/02/13

Muerto! Kindsoldaten in Antwerpen

Videoreportage van Musicalworld.TV over Muerto!, de Vlaamse musical over kindsoldaten in Colombia. Gesprekken met Marleen van der Loo,… »
Recensie
13/09/12

Ben X fascineert

Een gezellig avondje uit is Ben X zeker niet, daarvoor is de vertelling te beklemmend. Het verhaal wordt echter wel op een buitengewoon fascinerende manier… »
Reportage
05/08/12

Ben X: Pestkoppen onder mekaar

Deze week gingen de repetities van start van Ben X de Musical. Video-impressie van Musicalworld.TV met gesprekken met o.a. Leendert De… »
Reportage
12/02/06

Laatste voorstelling Mamma Mia!

Na 2 jaar en drie maanden waarin 803 voorstellingen werden gespeeld, viel op 12 februari 2006 het doek voor de musical Mamma Mia! in het Beatrix Theater… »
Recensie
25/06/05

Nine

Nine is een musicalbewerking van 8 1/2 van Fellini. Het verhaal is een wonderlijke mix van werkelijke gebeurtenissen en dat wat zich in het hoofd van de… »
Recensie
05/05/05

Eiland, een musical

Of Eiland een musical is die je moet gaan zien, hangt vooral af van je verwachtingspatroon. De cast bestaat uit het talent van morgen en is voor mij daarom… »
Recensie
26/04/05

Hello Dolly

Ondanks dat deze voorstelling minder groot is dan het Amerikaans origineel, is het voor V&V Entertainment wel de grootste productie die zij ooit gemaakt… »