musical
Biografie

Tommie volgde een opleiding aan de Dansacademie van Lucia Marthas en is begonnen met amateurmusicals bij Stichting Kosmo Theaterproducties in Alkmaar. Tommie officiële achternaam is Venneker maar hij veranderde die in Christiaan.

Theater pijl lees meer
Start > Acteurs > Christiaan > Tommie Christiaan
Over...

 
Geb.datum:
24-02-1986
Website:


Tommie ChristiaanArtikelen
Reportage
17/01/18

VIDEO: Ladies and gentlemen, Tommie Estefan. Tommies On Your Feet-première

Musicalworld bezoekt Tommie Christiaans première in On your feet. Naast het tonen van premièrebeelden spreken we uiteraard met Tommie én… »
Recensie
16/06/12

Musicalworld trotseert de golven voor The Little Mermaid

Onder het toeziend oog van Joop van den Ende, de hele Disney Theatrical-crew én Musicalworld ging in de Rotterdamse haven The Little Mermaid in première.… »
Reportage
28/03/12

Little Mermaid: Zeefruit in de bonus

Musicalworld.TV maakt kennis met de makers en cast van de Disney/Joop van den Ende-productie van The Little Mermaid. Gesprekken met o.a.»
Perspresentatie
08/02/12

the Little Mermaid aan wal in Groningen

Disney’s ‘The Little Mermaid’ gaat op zaterdag 12 mei 2012 in Martiniplaza in premiere. Burgemeester Peter Rehwinkel maakte dit nieuws met trots… »
Recensie
17/04/11

Première Zorro: Zorro ontmaskerd

Gisteren ging de musical Zorro in première in Amsterdam met Tommie Christiaan. Zowel een geschreven recensie van Musicalworld als een reportage… »
Perspresentatie
09/03/11

Zorro: zigeuners in de achtertuin

Impressie door musicalworld.tv van de perspresentatie van Zorro de musical. Gesprekken met René van Kooten, Michelle Splietelhof,… »
Fotoverslag
19/02/11

Resultshow finale van Op zoek naar Zorro in beeld

Op zaterdag 19 februari vond de finale plaats van Op zoek naar Zorro. Musicalworld was erbij en maakte een fotoverslag. Deel 2; resultshow finale… »
Interview
21/01/11

Zorro: op zoek naar…Tommie

musicalworld.tv volgt Zorro-kandidaat Tommie Christiaan op de voet. »
Reportage
02/07/09

Tommie Christiaans haar is All Shook Up

Op de laatste schooldag van het jaar reikt de cast van High School Musical de rapporten uit aan de leerlingen van Basisschool De Rivieren. Een gesprek… »
Recensie
25/01/09

High School Musical: heimwee naar de middelbare school

In Tilburg vond op 25 januari 2009 de première plaats van High School Musical - Live in het theater. Ook Met gefilmde impressie van MusicalWorld.TV»