Job Bovelander zingt themasong ‘Penny’s Shadow’

Datum: 06-06-11


Musicalacteur Job Bovelander's nieuwe single 'Zonder Woorden' is de titelsong van de film ‘Penny’s Shadow’


Cloud 9 Music brengt op 3 juni het themanummer Zonder Woorden van de film Penny’s Shadow uit op single. Het nummer, dat geschreven werd door Joost Marsman van de band IOS, wordt gezongen door Job Bovelander. De 21-jarige zanger/acteur neemt in de film en op de soundtrack ook nog 3 andere stukken voor zijn rekening. De landelijke première van deze nieuwe film van regisseur Steven de Jong was zondag 5 juni in de Hollandse Manege in Amsterdam. Job Bovelander zal de single en overige tracks de komende weken zingen op een promotietour voor de film en hij is met Zonder Woorden te zien en te horen in verschillende televisieprogramma’s.

Job was al eerder te zien in de film ‘Kruimeltje’,de soap ‘Onderweg naar morgen' en de nieuwe televisieserie van ‘Zeg ‘ns AAA’, waarmee hij ook in het theater stond. Als jonge jongen stond hij al in diverse NME-Kids on Tour producties op locatie in het Muiderslot, en speelde hij Friedrich von Trapp in 'The Sound of Music' en Engeltje in 'Pietje Bell'. Daarna was hij te zien in ‘Op Hoop Van Zegen’ als de arme Barend, in 'Hoe overleef ik mijn eerste zoen?' als de no-good Thomas en ‘Volendam, de musical’. In de film Penny’s Shadow speelt Job, net als in Volendam, de zanger van de band, al heet deze nu geen Zilt maar Spiritz. Komend seizoen staat Job in de musical De Zangeres, en het seizoen erna zal hij in de Jantjes te zien zijn.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst