Back to the Future the Musical?

Datum: 04-02-12
Bron: Leidsch Dagblad


Fans van Back to the Future kunnen mogelijk op een nieuwe manier genieten van het bekende tijdreisverhaal. Er wordt namelijk nagedacht over een musicalversie van de klassieker uit 1985.

Volgens de filmwebsite is regisseur Robert Zemeckis in gesprek met onder anderen componist Alan Silvestri over een musicalvariant. Silvestri was niet alleen betrokken bij de drie Back to the Future-films, maar componeerde ook de muziek voor bijvoorbeeld Forrest Gump en Cast Away.

In de film uit 1985 reist Marty McFly, gespeeld door Michael J. Fox, per ongeluk naar het verleden. Daar komt hij op de middelbare school zijn ouders tegen. Terwijl zijn moeder wel wat in hem ziet, moet Marty zorgen dat zijn vader en moeder verliefd op elkaar worden. Ook moet hij een manier vinden om terug te kunnen keren naar de toekomst.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst