SBS zoekt Musicalfans

Datum: 30-03-12


SBS is voor het programma Fans op SBS6 op zoek naar de grootste musicalfans van Nederland!

Dit kunnen mensen zijn die al 50 keer naar dezelfde voorstelling geweest zijn of iemand die enorm fan is van een bepaalde musicalster.
Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail met je contactgegevens en een foto naar .

reacties

30-03-12 @ 11:57
Oh, dit gaat geweldig worden! grin
Vond het vorige seizoen van Fans al tenenkrommend (de "Fans" dan, niet het programma) en dat kan nu alleen nog maar beter worden.

Benieuwd wie zich durven opgeven hiervoor, want je geeft indirect toe dat je eigenlijk wel een beetje een enge freak bent.
Maar goed, aan zelfkennis ontbrak het de overige "Fans" ook goeddeels, dus... bring it on! grin
30-03-12 @ 12:47
Haha, je moedigt met je comment echt wel mensen aan om zich op te geven wink
30-03-12 @ 13:06
"Fans" blijft een beetje een programma waar je niet aan mee wilt doen, in mijn ogen dan. Ongeacht de reden over waarom je zo vaak naar dezelfde voorstelling gaat, je gaat toch neergezet worden als iemand die al zijn/haar zuur verdiende salaris uitgeeft aan een voorstelling die voor anderen toch altijd hetzelfde is. Dat je geen "band" opbouwt met de artiesten omdat ze je toch niet persoonlijk kennen. Iedereen moet het voor zichzelf weten, maar gezien het format van het programma zou ik het niet doen. De meesten die eraan meedoen zijn echt overtuigd van hun "fanheid" en "superstatus" en hebben in mijn ogen zin in hun 15 minutes of fame. Ik vind het heerlijk om te zien, maar het lijkt me anders als je er zelf in speelt.

Heeft iemand zich opgegeven, als dat zo is en je bent beledigd door wat ik net schreef; dat is niet mijn bedoeling!
30-03-12 @ 16:23
De fans in het programma worden over t algemeen heel anders neer gezet dan dat ze zijn.
Een vriendin van mij heeft mee gedaan in het eerste seizoen en is totaal niet zoals ze op tv over kwam, ze moest voor de camera ook dingen doen die helemaal niet haar manier van doen zijn.
Alles voor de kijkcijfers zullen we maar zeggen....
01-04-12 @ 10:23
dat is televisie, ze willen het liefst alles aanpassen zodat zij het leuk of overtuigend genoeg vinden om op tv uit te zenden, en vinden ze het niet goed genoeg moet het over.
ik zou me hier dus ook nooit voor op willen geven, alleen al omdat ze de boel verdraaien om het te overdrijven.
01-04-12 @ 22:31
Ik weet (ook) uit ervaring hoe het werkt bij tv. je wordt precies neergezet zoals zij dat willen ... en dat is bij een eerdere serie gezien hebbende niet anders. Je wordt compleet voor schut gezet!!! Dus mensen wees slim, doe niet mee en geef je niet op.... Wil je toch persee op tv, geef je dan op voor LINGO ofzo.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst