Cabaret naar West End

Datum: 21-05-12


De Rufus Norris revival van de musical Cabaret zal vanaf 3 oktober in het Savoy Theater op het Londense West End te zien gaan zijn. In de rol van de Emcee is Pop Idol winnaar van 2002 Will Young. Verder casting wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor Young is het zijn eerste musicalrol. Cabaret is gebaseerd op de verhalen van Christopher Isherwood en het toneelstuk van John van Druten. Het script is afkomstig van Joe Masteroff, muziek en teksten van Kander en Ebb. Cabaret ging voor het eerst op Broadway in premiere in 1966.

De versie van Norris was al eerder in Londen te zien, in oktober 2006 ging de voorstelling in het Lyric Theater in premiere met James Dreyfus in de rol van Emcee en Anna Maxwell Martin in de rol van Sally Bowles. In 2008-2009 ging de productie op nationale tour door Engeland met Samantha Barks als Sally en Wayne Sleep als Emcee.

Voor aanvang van deze West End premiere zal de voorstelling eerst 4 weken op nationale tour door Engeland gaan.reacties

21-05-12 @ 20:23
Verdorie moet ik toch weer naar Londen volgend seizoen o.O #queldommage
22-05-12 @ 08:50
he, wat vervelend nou wink


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst