Theater Vleuterweide

Datum: 24-10-12


Eindelijk is het zover, een theater in het hart van Leidsche Rijn. Theater Vleuterweide gaat vanaf 16 december officieel open voor alle inwoners van Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en iedereen die van een mooie voorstelling wilt genieten.

Sinds de opening van winkelcentrum Vleuterweide is er ook een mooi theater op dit winkelcentrum, wat niet veel mensen weten. “Het is enorm zonde dat zo weinig mensen weten, dat er een echte theaterzaal voor 244 mensen staat op deze prachtige locatie”, aldus Wouter Blijleven van FanWork. Gelukkig is er enige tijd geleden contact opgenomen met FanWork, want dit bedrijf gaat vanaf december dit jaar de gehele programmering verzorgen van het theater. Wouter: ”We vinden het erg leuk dat de stichting van het theater contact met ons heeft opgenomen”.

De Stichting Podium Werk Plaats is de beheerder van de zaal en vond het erg jammer dat er vanuit de gemeente geen subsidie vrij kon worden gemaakt om voorstellingen te programmeren. Daarom is er contact met FanWork opgenomen. Na enkele oriënterende gesprekken zijn de beide partijen eruit gekomen en gaat FanWork de gehele programmering verzorgen. “We vinden het fantastisch om deze kans te krijgen en hebben dan ook enorm veel zin om te beginnen en het publiek te verwelkomen in Theater Vleuterweide. Het publiek kan een hoop leuke voorstellingen verwachten. Omdat het een erg kinderrijke omgeving is, hebben we ervoor gekozen om te openen met kinder- en familievoorstellingen. Zo staat als eerste de veel bekroonde voorstelling ‘Achtste Groepers Huilen Niet’ in ons theater. Een fantastisch mooie voorstelling om mee te openen. Vanaf volgend seizoen zullen er ook try-outs van bekende cabaretiers te zien zijn en diverse andere voorstellingen “.

“Uiteraard willen we de inwoners van Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn graag op de hoogte houden van alle voorstellingen die te zien zijn in Theater Vleuterweide. Om echt goed op de hoogte te blijven kan men het beste onze Facebookpagina ‘liken’, http://www.facebook.com/theatervleuterweide, als u geen Facebook heeft kunt u natuurlijk ook terecht op http://www.theatervleuterweide.nl , daar zijn ook de kaartjes te koop”.

Theater Vleuterweide
het Theater staat in het hart van Leidsche Rijn, op winkelcentrum Vleuterweide. In het gebouw van het UCK en het Amadeus lyceum is de zaal te vinden. Direct achter de Sterk Store.
Het adres is: Burchtpoort 5, 3452 MD, Vleuten.

FanWork
FanWork is geen onbekende in de regio. Zo zijn de musicallessen van dit bedrijf erg populair en zijn ze één van de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. Daarnaast organiseert FanWork diverse activiteiten in de regio. Zo zijn ze verantwoordelijk voor de Sinterklaasintocht in Vleuterweide, Koninginnedag, opening winkelcentrum Vleuterweide en diverse andere activiteiten in de regio.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst