Sabine Beens, Ca Bien

Datum: 03-01-13


Sabine Beens tourde vorig theaterseizoen met haar deels autobiografische cabaretsolo Ça Bien!. Vanaf februari 2013 gaat ze met deze voorstelling in reprise.

Over Ça Bien!
Ça Bien! is een cabaretsolo over samenwonen, waarin confronterende onderwerpen als jaloezie, exen, verlangen, vreemdgaan, seks en de grote liefde aan bod komen. Ze schakelt in haar voorstelling moeiteloos tussen harde meedogenloze grappen en tedere liedjes met prachtige, bijna poëtische teksten. Dit doet zij onder begeleiding van twee live muzikanten, pianist Billy Maluw, bekend van The Voice of Holland en drummer Anton Leijdekker.

Allround Sabine Beens
Na de havo voor Muziek en Dans in Rotterdam is Sabine afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam. Eerder was ze onder andere te zien in de theaterkomedie Schone Schijn en in de musicals Cabaret, De Fabeltjeskrant, HONK! en De Zangeres zonder Naam. Voor de musical HONK! ontving ze een nominatie voor de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol. Sabine werd voor deze rol ook genomineerd voor de Vlaamse Musicalprijzen. In juli 2007 was Sabine in het theater te zien met haar eerste soloprogramma Lieve Kitty. In september 2011 startte zij haar tweede soloprogramma Ça Bien!. Momenteel speelt ze in de komedie Wordt U Al Geholpen?. En vanaf 2 februari 2013 is zij weer in de theaters met haar cabaretsolo Ça Bien!.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sabine Beens

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier