American Psycho musical in het najaar naar Londen

Datum: 12-01-13


Volgens Playbill zal de musicalversie van American Psycho in het najaar in het Almeida Theater in Londen te zien gaan zijn. Aankomende lente wordt meer bekend gemaakt over de cast en ticketverkoop.

De Tony Award winnende componist Duncan Sheik, o.a bekend van Spring Awakening, werkt samen met Spider-Man: Turn Off the Dark scriptschrijver Roberto Aguirre-Sacasa om het boek van Bret Easton Ellis te bewerken voor het theater.
Rupert Goold zal de voorstelling, die betiteld gaat worden als 'A Bloddy Satire', gaan regisseren. The Collective en Act 4 Entertainment zijn de produceten.

Het boek uit 1991 vertelt het verhaal van een serie moordenaar die op Wall Street werkt en werd in 2000 al verfilmd met Christian Bale in de hoofdrol.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst