Mussen en Zwanen

Datum: 29-09-05


Enkele castleden van musical The Lion King hebben het initiatief genomen om naast hun 8 voorstellingen per week in het Fortis Circustheater Scheveningen in hun vrije tijd nog een ander (toneel)stuk op te voeren: Mussen & Zwanen (deel I) van Haye van der Heyden. Dit betekent dat zij 5 maandagavonden (van 31 oktober t/m 28 november om 20.30 uur) extra op de planken staan in het Werkteater in Amsterdam.Mussen & Zwanen is een relatiekomedie van Haye van der Heyden over dertigers die zich staande proberen te houden op het hellende vlak van de liefde. In komische ‘terzijdes’ becommentari�ren de acteurs hun eigen en elkaars leven. Op basis hiervan kleurt de toeschouwer zelf de situatie in….

De regie is in handen van Hein van der Heijden (speelt Scar in The Lion King). Met rollen voor Carolina Dijkhuizen (Nala in The Lion King), Rutger Le Poole (Zazu in The Lion King), Marcel Jonker (Pumbaa in The Lion King) en Leona Philippo (heeft o.a. in Aida gespeeld).

Mussen & Zwanen is vijf maandagavonden van 31 oktober tot en met 28 november 2005 om 20.30 uur te zien in Het Werkteater in Amsterdam. Kaartjes � 12,50 euro zijn te reserveren via de kassa van het Werkteater: 020-3308832.
CJP, 65+ en stadpas: 10,00 euro.

Synopsis:
Mussen & Zwanen speelt zich af in de stad Amsterdam en vertelt het verhaal van twee stellen die elkaar op een feest ontmoeten. Corine en Rick leven onbezorgd en modern en hebben een open huwelijk. Daarbij verkiezen zij het open kaart te spelen over hun escapades. Aram en Esther lijken in alles een tegenpool tot het andere stel: veel zwaarmoediger van aard en samenlevend vanuit de beschermende gedachte elkaar vooral geen verdriet en pijn te doen. Althans, tot Aram zich laat verleiden door Corine. Maar dan blijkt ook in het open huwelijk jaloezie te leven en zint Rick op wraak…. reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier