Annefleur van den Berg is Rizzo (Grease)

Datum: 18-05-15


Annefleur van den Berg zal de rol van Rizzo vertolken in Grease. Joey Ferre is nu ook officieel bevestigd als Sonny in dezelfde productie.

Rizzo is de stoere aanvoerster van de meidengroep The Pink Ladies in de musical. Annefleur van den Berg speelde eerder in Sneeuwwitje de Musical (2014) en komt van de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater. Ze was tevens te zien in de Fanwork-producties Robin Hood en Pocahontas.

Presentator, DJ en musicalacteur Joey Ferre zal de rol van Sonny spelen. Sonny is één van de T-Birds, de jongensgroep. Joey werd bekend vanwege zijn hoofdrol in de musical Saturday Night Fever in 2012. Deze rol kreeg hij nadat hij via een RTL- televisieprogramma met 100 mannen de strijd om de hoofdrol was aangegaan. In 2013 was hij te zien als side-kick in het programma Life4You. Hij hielp daar de vaste presentatoren en beantwoorde vragen van de kijkers. Hij speelde eerder in de musical Zorro.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Grease 2015-2016

musical

Producent: Stage Entertainment Nederland
Jaar: 2015
Genre: Klassieker

Meer info? Klik hier