Anouk van Nes in La Cage aux Folles

Datum: 26-04-11


Vanaf morgen is actrice Anouk van Nes te zien in de musical La Cage aux Folles. De rol van Gerrie van der Klei wordt tijdelijk overgenomen door Anouk omdat Gerrie onlangs haar heup heeft gebroken en voorlopig niet kan spelen.

In 1995 was Anouk al eerder te zien in een andere versie van La Cage aux Folles in de rol van Cagelle.

Morgenavond zal Anouk van Nes voor het eerst te zien zijn in de musical La Cage aux Folles in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Na een aantal intensieve repetitiedagen is ze zo ver om het toneel te betreden als Jacqueline, de hartsvriendin van Albin (Jon van Eerd) en eigenaresse van het chique restaurant "Chez Jaqueline’’. Daarnaast is Anouk bezig met de repetities van de Nederlandse dramaserie Het Imperium.

Actrice voor tweede keer in La Cage
Anouk was in 1995 al eerder te zien in de rol van Cagelle in een andere versie van La Cage aux Folles. Anouk speelde ook in verschillende musicals zoals Cats, 42nd Street, A Chorus Line, Crazy For You, Heerlijk Duurt Het Langst, Annie De Musical, West Side Story, Dirty Dancing en MAMMA MIA! Daarnaast was ze te zien als Roxy Belinfante in Goede Tijden Slechte Tijden. Presenteerde ze Yorin Goes Out en had ze gastrollen in Lotte en Spoorloos Verdwenen.

Zijn wie je wilt zijn
In La Cage aux Folles ontvouwt zich een humoristisch, maar ook integer en aandoenlijk verhaal dat gaat over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie we zijn. Deze week is La Cage aux Folles te zien in Theater aan het Vrijthof in Maastricht daarna reist het door naar theaters door heel Nederland. Voor meer informatie zie: http://www.lacage.nl.


reacties

26-04-11 @ 22:16
Leuk!
27-04-11 @ 21:44
Ik ben benieuwd naar eventuele scene-foto's!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

La Cage aux Folles


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Drama

Meer info? Klik hier

Anouk van Nes

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 26-3-1971

Meer info? Klik hier