Ara Halici en Ivo Chundro worden Rozettes

Datum: 13-09-14


Ara Halici en Ivo Chundro zullen naast Frank Sanders en Sander Vissers te zien zijn in de musical The Rozettes.

The Rozettes speelde in augustus acht keer in Theaterstudio Amsterdam, maar wordt wegens groot succes verlengd met maar liefst 26 voorstellingen. Orignele Rozette Ruben Kuppens, zal een jaar in Engeland gaan studeren (en geeft maandag aanstaande in de Theaterstudio een afscheidsconcert. Wesley de Ridder is de komende tijd te zien als Kikker in Kikker is Jarig.

Ara Halici was eerder te zien in onder andere Merrily we roll along, Cabaret, Piaf, Lelies en de wannaar van de Musicalworld Award voor beste Jeugsproductie van 2013: Dik Trom. Voor Merrily we roll along en Cabaret won hij de Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol.
Ivo Chundro was te zien in onder andere Alladin, Fame, Evita, Cirque Stiletto en Sister Ac en was een van de vertolkers van de hoofdrol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

In 1997 was Frank Sanders voor het laatst te zien in een avondvullende theatervoorstelling, Zzinderella. Nu, 17 jaar later, is hij als Felice terug in het theater. Felice is een dragqueen op leeftijd die al jaren haar eigen club, The Rose, runt. Samen met de twee veel jongere Rozettes 'trakteert' ze het publiek avond aan avond op haar favoriete repertoire. Tot een derde Rozette wordt aangenomen en die zijn mening over de in zijn ogen uitgebloeide club, het repertoire, maar vooral Felice niet onder stoelen of banken steekt. Het script voor The Rozettes is geschreven door Allard Blom, de regie is in handen van Paul van Ewijk en de kostuums zijn ontworpen door Jan Aarntzen. Arrangementen en muzikale begeleiding door Guus van Wolde.
Met The Rozettes keert Sanders terug naar de theatervorm waar hij in de jaren '80 en '90 grote succesen mee behaalde met voorstellingen als Maskerade, Revue Revue, Madame Arthur en Amerika Amerika. The Rozettes is tussen 3 oktober 2014 en 21 december 2014 slechts 26 keer exclusief te zien in Theaterstudio Amsterdam. Meer informatie en reserveringsmogelijkheden op http://www.theaterstudioamsterdam.nl.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ivo Chundro

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 24-03-1976

Meer info? Klik hier