Assepoesterweek in de Efteling

Datum: 18-10-07


Tijdens de herfstvakantie van 22 tot en met 28 oktober presenteert de Efteling de Assepoesterweek. In deze week worden Efteling-bezoekers alvast in de stemming gebracht voor de musical Assepoester.

Tijdens de Assepoesterweek kunnen kinderen o.a. meedoen aan een zang- en walsworkshop of op de foto gaan als prins of prinses. En wie past het glazen muiltje?

Tijdens de Assepoesterweek van 22 t/m 28 oktober vinden er dagelijks activiteiten plaats in het park met als thema Assepoester. Zo rijdt de prins in zijn koets door het park op zoek naar zijn ‘Assepoester’. Welk meisje past het glazen muiltje? Op het Dwarrelplein zijn er ook extra activiteiten zoals een zang –en walsworkshop en in het Efteling Theater kunnen kinderen op de foto als prins of prinses.

Assepoester en Winter Efteling
Op de laatste dag van de Assepoesterweek, 28 oktober, sluit de Efteling haar poorten om ze vervolgens pas weer te openen op 8 december. Dan begint de negende editie van de Winter Efteling. Wel kunnen gasten vanaf 14 november al genieten van de internationaal bekroonde musical Assepoester. Assepoester is de derde productie die de Efteling in samenwerking met Albert Verlinde en Roel Vente op de planken zet. In de musical heeft zangeres Do de titelrol.

Assepoester is vanaf 14 november 2007 alleen te zien in het Efteling Theater. Kaarten kunnen telefonisch worden gereserveerd via: 0900-0161 (€ 0,25 p/m), 7 dagen per week van 09.00 tot 20.00 uur of via http://www.efteling.com.
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Assepoester


Producent: Efteling Theaterproducties / V&V Producties (voor Antwerpen in samenwerking met Music Hall)
Jaar: 2007
Genre: Sprookje

Meer info? Klik hier