Beauty and the Beast tentoonstelling in Den Haag geopend

Datum: 05-11-05


Afgelopen dinsdag 1 november openden Beauty and the Beast-castleden Carlo Boszhard en Rene van Kooten de boekententoonstelling Beauty and the Beast in de Openbare Bibliotheek in Den Haag. De Koninklijke bibliotheek heeft deze tentoonstelling van veelal rijk geļ¬¬ustreerde oude manuscripten van het sprookje speciaal samengesteld naar aanleiding van de musical Beauty and the Beast.Tijdens de tentoonstelling werd een toelichting op de boeken gegeven door expert Dirk Tang van de Koninklijke Bibliotheek. Als vertegenwoordigster van de Openbare Bibliotheek Den Haag was Hoofd PR Sabine Heijman aanwezig. 

Carlo en Rene openden de tentoonstelling op officiele wijze door middel van het doorknippen van het lint. Beide heren waren onder de indruk van de rijke geschiedenis van Beauty and the Beast en stimuleerden alle aanwezigen om een bezoek te brengen aan de musical Beauty and the Beast.
De tentoonstelling in Den Haag is nog tot en met 15 december te zien. Na Den Haag verplaatst de tentoonstelling zich naar de openbare bibliotheken van Rotterdam (opening 4 januari 2006 om 13.30 uur) en Amsterdam (openingsdatum wordt nog bekend gemaakt).reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Beauty and the Beast

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2005
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Carlo Boszhard


Geb.datum: 26-6-1969

Meer info? Klik hier