Beauty niet op tour maar naar Scheveningen

Datum: 03-07-15


De tournee van Disney’s Beauty and the Beast gaat niet door. De voorstelling zal de opvolger zijn van Billy Elliot in Scheveningen.

Disney’s Beauty and the Beast zal, vermoedelijk medio 2016, te zien zijn in het AFAS Circustheater in Den Haag (Scheveningen). De tournee van deze nieuwe Nederlandse musical langs verschillende theaters door Nederland gaat niet door. De productie is in de huidige ontwikkelingsfase te groot geworden om ermee door het land te reizen. Stage: "De productie zal niet teruggebracht worden naar een kleinere reizende variant omdat we het publiek graag de grandeur willen geven die deze titel heeft. Dit is in goed overleg met alle theaters besloten."

Met de bezoekers die reeds kaarten hebben gekocht voor een voorstelling van Disney’s Beauty and the Beast wordt contact opgenomen. Zij kunnen hun geld terugkrijgen.
reacties

03-07-15 @ 18:09
belgie gaat blijkbaar wel door

bron Deborah De Ridder


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Anouk MaasMeer info? Klik hier