Bettina Holwerda in Wicked

Datum: 16-06-11


Bettina Holwerda-Bakkum zal haar man Jim vergezellen in de nieuwe Circustheaterproductie Wicked.

Bettina Bakkum-Holwerda zal naast haar echtgenoot Jim Bakkum te zien zijn in de nieuwe musicalproductie Wicked van Joop van den Ende Theaterproducties. Bettina maakt deel uit van het ensemble, maar is tevens de understudy van de rol van Elphaba. Wanneer Willemijn Verkaik en haar vaste vervanger (volgens geruchten Renée van Wegberg) niet aanwezig zijn zal zij Elphaba vertolken. Het is voor het eerst na de musical Grease, dat Jim en Bettina gezamenlijk weer in een productie te zien zijn. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Chantal Janzen (Glinda), Bill van Dijk (Wizard) en Pamela Teeves (Madame Morrible) in Wicked te zien zullen zijn. Wicked begint vanaf 26 oktober met try-outs in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De première vindt plaats op 6 november.

Wicked vertelt het verhaal van een ongewone vriendschap tussen twee vrouwen in Oz: de blonde, populaire en stijlvolle Glinda (Chantal Janzen) en de onbegrepen, strijdlustige, groene Elphaba (Willemijn Verkaik). Wicked is een musical waarin niet alles is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen.


reacties

16-06-11 @ 18:47
Oh God! This is going to be a train wreck! One Question though; bearing in mind that she can neither sing it (THAT first line!) or act it- how in heaven's name did Chantal ever get through her audition? One can only assume that,given the zillions that this show has already made the Americans simply don't care about the Dutch Production. Thank God I have seen the original cast!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Wicked


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2011
Genre: Sprookje

Meer info? Klik hier

Bettina Holwerda

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 17-02-1979

Meer info? Klik hier