‘Buitenlanders’ terug in Nederland voor Jesus Christ Superstar

Datum: 19-01-15


Willemijn Verkaik, Kok-Hwa Lie en Marcel Jonker, op dit moment te zien in Londen en Hamburg, zullen hun steentje bijdragen aan het musicalconcert van Jesus Christ Superstar, alsmede Renée van Wegberg.

Musicalactrice Willemijn Verkaik, die vorig jaar nog op Broadway te zien was en momenteel op het Londense West End, is samen met o.a. René van Kooten, Freek Bartels, Martin van der Starre en Renée van Wegberg te zien. Al eerder maakte entertainmentbedrijf Shows & Events bekend dat Jesus Christ Superstar in Concert met o.a. musicalartiesten René van Kooten, Freek Bartels, Martin van der Starre en Tommie Christiaan in maart exclusief in het Amsterdamse DeLaMar Theater te zien zal zijn.

Vandaag is bekend gemaakt dat Willemijn Verkaik en Renée van Wegberg meewerken aan Jesus Christ Superstar. Beiden zullen zij de rol van ‘Maria’ vertolken in het stuk. Verkaik is op 16 maart te zien met René van Kooten als Jezus, Van Wegberg zal op 17 maart te zien zijn samen met Freek Bartels als Jezus.

Willemijn Verkaik werd internationaal bekend als Elphaba in de Duitse, Nederlandse, Engelse en Amerikaanse versie van de musical Wicked. Momenteel speelt ze in het stuk Women On the Verge of a Nervous Breakdown, de première van dit stuk vond plaats op 12 januari. Ook Marcel Jonker (Phantom of the Opera in Hamburg) en Kok-Hwa Lie (Here lies love in Londen) zijn ook aan de productie toegevoegd.


Renée van Wegberg vertolkte rollen in de musicals Joseph, Wicked en Tick, Tick, Boom. Deze laatste vertolking leverde haar een Musicalworld Award op. De combinatie met Freek roept herinneringen op aan Joseph & the Amazing Technicolor Dreamcoat, waar ze beiden een hoofdrol in vertolkten.


Jesus Christ Superstar in Concert vindt plaats op 16 en 17 maart in het DeLaMar Theater in Amsterdam.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Willemijn Verkaik

musical


Meer info? Klik hier