Carolina Dijkhuizen wordt popster

Datum: 01-10-09


Na een emotioneel heftig jaar gaat de zon weer schijnen voor musical actrice Carolina Dijkhuizen. Ze heeft namelijk een wereldwijd platencontract getekend bij label White Villa.

In de Telegraaf vertelt ze dat ze zich nu volledig gaat storten op een carrière als popzangeres. „Eerlijk gezegd werd het hoog tijd voor iets positiefs", aldus Carolina."Ik ben hier al tien jaar mee bezig. Nu komt in januari mijn eerste single uit. Eerst in Nederland en daarna in de rest van Europa. Ik ben blij met deze kans. Na een verbroken relatie en een ernstig ziek familielid, zag ik het allemaal best wel somber in”, geeft de zangeres eerlijk toe. Daarnaast werd ook nog eens de musical Josephine Baker terug getrokken wegens tegenvallende kaartverkoop. Roerige tijden dus voor Carolina. Maar ze heeft zin in wat haar te wachten staat, "een wereldwijd contract krijgen in deze economische zware tijd, is namelijk heel bijzonder.”
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier