Celine Purcell in musical Otis

Datum: 15-02-13


M-Lab maakt vandaag bekend dat de vrouwelijke hoofdrol in de nieuwe M-Lab Productie Otis wordt gespeeld door Celine Purcell in plaats van Brigitte Heitzer. Haar huidige voorstelling Dial M for Murder van Het Thriller Theater blijkt toch niet te combineren met het repetitieproces van Otis.

Celine Purcell speelde in vele musicals als Miss Saigon, Titanic en The Sound Of Music. Voor zowel de rol van Eliza Doolittle in My Fair Lady als die van Sofie Stuiveling in Mamma Mia! ontving ze een John Kraaijkamp Musical Award. Ze was alternate Belle in Belle en het Beest en speelde vervolgens in het toneelstuk Geknipt om te leren, de M-Lab Productie Sondheim in Songs en de musicals Les Misérables, Toon en Wicked. Op tv was ze onder meer te zien in Kinderen Geen Bezwaar en Gebak van Krul.

De nieuwe Nederlandse musical Otis is gebaseerd op Shakespeare’s Othello en is van 10 tot en met 14 april exclusief te zien in Theater M-Lab. De repetities starten in maart. Het script en de liedteksten zijn van Karina Kroft, de muziek is gecomponeerd door Frans Heemskerk. De cast bestaat naast Celine Purcell uit Jacqueline Boot, Christopher Parren, Jorrit Ruijs, Patrick Stoof en Dennis ten Vergert.


reacties

18-02-13 @ 20:24
One way and another this year is already proving to be a vintage year for Celine; barely two months have passed and she has already triumphed in "Aspects of Love", completed her stint in "KGB " and now this.

Later on in the year she will be touring in the female Purper with workshops at the Concertgebouw plus more "Vagina Monologues" to come. This is one busy and accomplished performer! Now if that lot at Kenma Casting would only offer her a movie or a serious tv part...


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Céline Purcell


Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 14-03-1980

Meer info? Klik hier