Daniel Boissevain en Jan Rot in musical Doe Maar!

Datum: 28-02-06


Daniel Boissevain en Jan Rot nemen de mannelijke hoofdrollen voor hun rekening in Doe Maar! de musical van V&V Entertainment. Dani묠Boissevain speelt de rol van Rits, terwijl Jan Rot als Arent is te aanschouwen. Eerder werd al bekend dat Lenette van Dongen (Flora) en Kim-Lian van der Meij (Janis) zijn aangetrokken voor Doe Maar! die in het voorjaar van 2007 is te zien.Producent Albert Verlinde: ?Met Jan en Daniel hebben we twee heren gevonden, die prima passen in de tijdgeest van Doe Maar. Jan omdat hij zelf in die tijd in de hitlijsten was terug te vinden en Daniel bewees het voor ons bij de auditie. Bovendien wordt het ook nog eens onderstreept door het feit dat Daniel de rol van Herman Brood op zich neemt in de speelfilm over diens leven. Met de dames ernaast hebben we nu een kwartet toppers weten vast te leggen, dat past bij Doe Maar!?

De muziek van ?s lands populairste popgroep ooit, vormt de basis van de nieuwe productie van V&V Entertainment. Het script van Doe Maar! wordt geschreven door Pieter van de Waterbeemd, terwijl de voorstelling wordt geregisseerd door Jos Thie. De voormalige leden van de popgroep, Henny Vrienten en Ernst Jansz, zijn ook direct betrokken bij de totstandkoming van de musical. Zij dragen mede zorg voor de authenticiteit van de band op het toneel. Die band zal zoveel mogelijk als de groep uit het verleden klinken.

Het verhaal van Doe Maar! is niet alleen het verhaal van de hype, de legendarische concerten en de muziek, maar ook het verhaal van de (merendeels vrouwelijke) fans, die massaal toestroomden en hun hart via de fanmail uitstortten. Het verhaal van een generatie op drift in de kloof tussen de jaren zeventig en tachtig. Een initiatie die elke nieuwe generatie binnen zijn eigen tijdsgewricht weer zal doormaken. Dat verhaal wordt aan de hand van de songs van Doe Maar opnieuw verteld. De premiere is gepland op 28 januari 2007, 25 jaar na de eerste nummer 1-hit van Doe Maar, in Tilburg.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Doe Maar!


Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2007
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Daniël Boissevain


Plaats: Nederland
Geb.datum: 29-06-1969

Meer info? Klik hier