DeLaMar Theater verwelkomt haar 500.000ste bezoeker bij Ramses

Datum: 29-05-12


Het DeLaMar Theater in Amsterdam heeft maandag 28 mei 2012 haar 500.000ste bezoeker ontvangen. Mevrouw E. Frydendal Høymork uit Amsterdam bezocht samen met haar vriendin de musical Ramses. Het DeLaMar trakteerde haar op een speciale High Tea in Grand Café DeLaMar.

Na afloop verraste directeur van het DeLaMar Theater Edwin van Balken haar met een grote bos bloemen en een meet & greet met de cast van Ramses.
Het DeLaMar Theater opende op 28 november 2010 officieel haar deuren. In precies 1,5 jaar heeft het theater een half miljoen bezoekers mogen verwelkomen. Dit is conform verwachting en de directie is dan ook zeer tevreden met dit resultaat.

Maandag 28 mei was de eerste voorstelling van de succesverlening van de musical Ramses. De voorstelling speelt wegens succes 8 extra voorstellingen in het DeLaMar Theater en sluit daarmee de landelijke tournee af. Deze laatste serie tot en met 6 juni, is de allerlaatste kans om de voorstelling te zien.

musical

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ramses

musical

Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2011
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

William Spaaij

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 8-3-1983

Meer info? Klik hier