Drie nieuwe Wilhelmina’s aan de zijde van de Soldaat

Datum: 26-05-11
Bron: persbericht producent


Niet minder dan drie actrices zullen vanaf de zomer afwisselend de rol van Koningin Wilhelmina in de musical Soldaat van Oranje op zich nemen: Anne-Wil Blankers, Petra Laseur en Els Ingeborg Smits.


Vandaag werden in de Theaterhangaar op vliegveld Valkenburg de drie actrices aan de pers gepresenteerd. Producent Fred Boot:“We vinden het een eer dat drie actrices van zo’n enorm kaliber bereid zijn in onze voorstelling de rol van Koningin Wilhelmina te vertolken. Het is nu bij de repetities al heel bijzonder. We verheugen ons er enorm op om de voorstellingen te zien met Petra, Anne-Wil en Els.”

De première van Petra Laseur is zondagmiddag 19 juni. Zij speelt de rol vanaf dan afwisselend met de huidige actrice Anke van’t Hof. 12 augustus is de eerste voorstelling van Anne-Wil Blankers en vanaf september speelt naast Anne-Wil ook Els Ingeborg Smits de rol van Koningin Wilhelmina.

Catherine ten Bruggencate speelt 15 juni voor de laatste keer haar rol als Koningin Wilhelmina. Anke van’t Hof speelt tot en met 31 juli aanstaande. Soldaat van Oranje - de musical is verlengd tot oktober 2011.

foto: Joris van Bennekom

Bijlagen Musicalnieuws

reacties

26-05-11 @ 16:27
WAUW. Dit was voor mij de laatste stap om over te gaan tot het kopen van kaarten. Maandenlang al die lovende recensies gelezen, beelden bekeken, maar nu is het zover: Theater Hangaar, Here I Come!
26-05-11 @ 17:22
Best grappig. Anne Wil Blankers speelde haar al eerder.. Maar toen in die mega tvserie


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Soldaat van Oranje De Musical


Producent: New Productions BV
Jaar: 2010
Genre: Historisch

Meer info? Klik hier