Eindejaars Conservatorium Alkmaar spelen Heart & Music

Datum: 19-05-09
Bron: flyer


Sommige studenten vielen al op tijdens hun stage in professionele musicals, maar met Heart & Music wordt de opleiding pas afgerond.

Het Conservatorium van Hogeschool INHolland presenteert deze zomer de wervelende theatershow Heart and Music. De show met klassiekers uit het musicalrepertoire toert in juni dit jaar door Noord-Holland. Deze productie is onderdeel van de opleiding musical van het Conservatorium.

Wie?
De hoofdrollen worden vertolkt door vijf eindejaarsstudenten van het Conservatorium die elk al hun strepen hebben verdiend in de musicalwereld. Op het podium schitteren Debbie Beukers, Fardoe Swaanswijk en Milan van Weelden, bekend van onder andere de hitmusical Man van La Mancha, Karin Bos, bekend van De Gebroeders Leeuwenhart en Tessa Jimmink,
bekend van City of Angels. Ze worden ondersteund door negen derdejaars studenten.

Frédérique Sluyterman van Loo neemt de regie van Heart and Music voor haar rekening. Zij schitterde ondermeer als Fräulein Kost in de musical Cabaret en ontving hiervoor in 2006 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke bijrol. Eerder had zij deze award al gewonnen voor haar vertolking van de rol Gravin Charlotte Malcolm in A Little Night Music.
Het creatieve team bestaat verder uit Rop Stoop (muzikaal leider), Suzanne Heijne (choreografe), Leo van der Plas (zangcoach), en Hans Cassa (ensembleleider/repetitor).

Wat?
In de theatershow worden tal van musicalklassiekers ten gehore gebracht, zoals Cellblock tango (Chicago), Somewhere (West Side Story) en Another night at Darryl (The Witches of Eastwick). Voor de echte musicalliefhebber belooft Heart and Music een feest van herkenning te worden.

Waar en wanneer?
Cool, Heerhugowaard Maandag 8 juni: première, aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 15 / gereduceerd € 12,50. Reserveren: 072 – 534 76 62

Stadsschouwburg, Haarlem Dinsdag 9 juni, aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 15 / gereduceerd € 12,50. Reserveren: 023 – 512 12 12 of http://www.theater-haarlem.nl

M-Lab, Amsterdam Maandag 15 juni, dinsdag 16 juni, woensdag 17 juni, aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 12,50 / gereduceerd € 10. Reserveren: http://www.m-lab.nl

reacties

19-05-09 @ 08:51
Inderdaad vielen de studenten al op tijdens hun stage. Debbie, Fardoe en Milan heb ik overtuigend zien acteren / zingen in Man van La Mancha. We zullen zeker nog veel van ze gaan horen en ik kom zeker naar de show.

Er is echter wel één probleempje: ma 8 juni is ook het Musical Awards Gala en ik verwacht dat Milan daar ook niet kan ontbreken vanwege nominatie Aanstormend Talent. :smile:
23-05-09 @ 11:23
Je zat er wel naast he rolleyes Nou ja, niet helemaal. Maar ik ben dus ook benieuwd wat er met de heerhugowaardvoorstelling gaat gebeuren nu.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Milan van Weelden

musical

Plaats: Zoetermeer
Geb.datum: 12-12-1980

Meer info? Klik hier