Ernst Daniël Smid wil op zoek naar een operaster

Datum: 26-03-10
Bron: Mediacourant


Ernst Daniël Smid wil graag de Nederlandse versie van het programma Popstar to Operstar presenteren voor de TROS.

Dat vertelde Smid donderdag in De Wereld Draait Door. In Popstar to Operastar worden bekende zangers en zangeressen gecoacht om aria’s te zingen. ‘DWDD’ heeft het format omarmd en deed de show donderdag voor de tweede keer in het klein na. De TROS wil nu een hele serie maken. “Ik zou het enig vinden om te doen. Ik zou het super vinden“, aldus Smid.
Popstar to Operastar was een groot succes op het Britse ITV1. De Wereld Draait Door deed het programma in februari voor het eerst na met Ernst Daniël Smid als coach, Martin Buitenhuis als tenor en Sanne Hans als sopraan. Donderdag was Lange Frans de tenor en Do de sopraan.

Producent Eyeworks denkt nu samen met de TROS over een Nederlandse versie van Popstar to Operstar. “We hebben al erg leuke reacties gehad op de aandacht in de DWDD“, zei Sander Emmering van Eyeworks vorige maand


reacties

26-03-10 @ 19:57
Tof!
26-03-10 @ 22:00
Komt dit niet een beetje neer op het programma waarin popmensen de Mattheus Passion gaan zingen en daarop voorbereid worden? Ik denk dat je aan de kijkcijfers daarvan wel kunt zien of een dergelijk programma succesvol zou kunnen zijn.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ernst Daniël Smid

acteur

Plaats: Bussum
Geb.datum: 06-05-1953

Meer info? Klik hier