Footloose verkoopt 100.000 kaarten

Datum: 28-05-09


De musical Footloose heeft vier maanden na de première al ruim 100.000 kaarten verkocht.

Dat heeft producent Albert Verlinde donderdag bekendgemaakt. Alleen voor de reeks voorstellingen in het Luxor Theater in Rotterdam zijn nog kaarten beschikbaar.

Footloose sleepte eerder deze week ook al de meeste nominaties in de wacht voor de John Kraaijkamp Musical Award. De voorstelling maakt kans op tien prijzen, waaronder beeldjes voor hoofdrolspelers William Spaaij en Kim-Lian van der Meij.

De musical vertelt over een stadsjongen die naar een dorp verhuist waar geen moderne muziek mag worden beluisterd en waar niet mag worden gedanst. Footloose is tot half juli in de Nederlandse theaters te zien. De voorstelling kan volgens Verlinde niet worden verlengd, omdat de meeste hoofdrolspelers in het nieuwe seizoen andere verplichtingen hebben.


reacties

28-05-09 @ 10:36
Terecht, wat een super leuke musical is dat! Ik wist echt niet wat ik moest verwachten maar ik heb zo ontzettend genoten!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Footloose

musical

Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2009
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

William Spaaij

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 8-3-1983

Meer info? Klik hier