Geen Home again.

Datum: 09-06-10


De derde Home voorstelling, die dit najaar in productie had moeten gaan, gaat niet door

Omdat de producenten de voorstelling Home Again financieel niet rond kregen, is deze musical geschrapt. De financiële crisis zorgde ervoor dat er onvoldoende budget beschikbaar was. Beeldenstorm bekijkt de mogelijkheiden om de voorstelling volgend seizoen alsnog op de planken te brengen.
Edwin Jonker zou naast onder anderen Joël de Tombe, Robin van den Heuvel, Sophie Schut en Rogier van Erkel te zien zijn in Home Again. Of zij de eventuele nieuwe speelperiode in de show te zien zullen zijn is niet bekend.
Tijdens zijn speech bij de ontvangst van zijn musicalaward brak Frank Lammers nog een lans voor Joël, door aan te geven dat hij het nieuwe seizoen nog geen werk had. Dankzij deze afgelasting dus. Hij is deze zomer wel te zien in Daendels.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Home Again

musical

Producent: lef! theater
Jaar: 2012
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Edwin Jonker

musical


Meer info? Klik hier