Grease komt terug naar Nederland

Datum: 28-11-14
Bron: BuzzE


Na de warm ontvangen heropvoering van The Sound of Music stoft Albert Verlinde de volgende klassieke musical af: Grease. Dat meldt BuzzE.

Musicalproducent Albert Verlinde brengt volgend seizoen weer de musical Grease op de planken. Dat maakt Verlinde vrijdag bekend.

Het is de tweede maal dat Verlinde Grease opvoert. De vorige keer was in 2006. "Het is alweer bijna tien jaar geleden", zegt de producent. "Maar dit is, net als The Sound Of Music, een klassieker die eens in de zoveel jaar te zien moet zijn. Het stuk is nog steeds onverminderd populair, en de muziek blijft tijdloos." De zoektocht naar acteurs moet nog beginnen. "We willen een podium bieden aan een nieuwe generatie Nederlands talent", aldus Verlinde. "Zo hebben we het de vorige keer ook gedaan. Onbekende namen van toen als Jim Bakkum of William Spaaij zijn nu gevestigde sterren in de Nederlandse theaterwereld."

Naast Grease zal Albert Verlinde volgend seizoen de Dolly Parton-musical 9 to 5 langs de Nederlandse theaters laten reizen.

Bijlagen Musicalnieuws

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Grease 2015-2016

musical

Producent: Stage Entertainment Nederland
Jaar: 2015
Genre: Klassieker

Meer info? Klik hier